Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Kάλεσμα

Αγαπητοι συναδελφοι,
ας ξεκινησουμε μεσα απ' αυτο το νεο blog την αποτυπωση σκεψεων, ιδεων, συναισθηματων, προβληματισμων για την ΟΑ. 
Χρωσταμε νομιζω ενα Ευχαριστω για οσα μας εδωσε ολα αυτα τα χρονια.

Σας καλώ να εμπλακείτε ενεργά μέσα απ τη διαδικασία των σχολίων του blog ανώνυμα (ή επώνυμα) στην αναφορά των λόγων που οδήγησαν την εταιρεία μας στον μαρασμό και σε "ξένα" χέρια. 
Πρέπει να κατονομαστούν οι υπέυθυνοι. Το χρωστάμε στον μόχθο όλων αυτών των χρόνων.

Όλα τα σχόλια και οι απόψεις δεκτά.

212 σχόλια:

  1. Euxaristoume olympiaki pou anoigodas ta ftera sou mas anoixes neous kainourgious orizodes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιους καινουργιους οριζοντες? πουλωντας την εθνικη κληρονομια και εξισωνοντας τον Ωνασση και την Ελλαδα με τη Δελτα, Everest και τον Μπαρμπασταθη? Ελεος πλεον το ξεπουλημα των Ελληνων πολιτικων στα ξενα συμφεροντα.
    Θα πηγαινω με το τραινο.
    Οι τουρκοι που εχουν φτιαξει μια εθνικη (THY)εταιριαρα αξιας 430 δισ. δολλαριων και πετανε παντου πρεπει να ειναι χαζοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο βγενοπουλος πηρε την ΟΑ για να τη πουλησει, αυτη ειναι η δουλεια του να τα οικονομαει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μηπως στο ξεπουλημα της ΟΑ βοηθησαν και μερικοι συνδικαλες?
    τελευταια ακουγονται λογια για προσληψεις καποιων στην MIG

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιο ειναι το νοημα της καινουργιας διαφημησης για την ΟΑ ρε παιδια? Να γεμισουμε σκουπιδια το αεροδρομιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Etsi akousa kai Egv gia tous Sindikalistes toy swmateiou twn pilotvn. Oi perissoteroi apo aytoys exoyn brei douleia sth nea etairia kai koroideyoyn tous ypoloipoys synadelfoys tous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μην πετατε λασπη τοσο "ελαφρα τη καρδια" . Οχι μονο δεν προσληφθηκε ΚΑΝΕΝΑΣ συνδικαλιστης της ΕΧΠΑ ,αλλα ουτε καν κληθηκαν σε interview.Το ιδιο ισχυει και για μελη προηγουμενων Δ.Σ. της ΕΧΠΑ .
    Φιλικα, Κυβ/της Κ.Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. sorry exeis dikio ennoysa ths OSPA.
    mmega lathos mou apo kekthmenh taxythta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. einai alhthia oti kapoioi prvin sindikalistes ths OSPA doyleyoyn sth MIG?
    Kapoios na to epivevaivsei gia na min grafoyme analithies.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΟΣΠΑ ΚΑΙ MIG. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απαντωντας στο πιο πανω φιλο τον ενημερωνουμε οτι ο κ. Α.Χονδρογιαννης προεδρος της ΕΠΤΑΟΑ και μελος της ΟΣΠΑ εγκατελειψε το καραβι κατακαλοκαιρο και πηγε στη MIG. Συμπεριφορα για μιμηση.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΝΑΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΠΟΥΛΗΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟ ΚΛΑΔΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τωρα τον μαθατε?στις Γ.Σ. της ΕΧΠΑ τα λεγατε?
    Φιλε οι αντιστασεις(?) ολων μας στο Χατζηδακη και στα τσιρακια θα μεινουν ιστορικες.Η λεξη που δυστυχως χαρακτηριζει ολους μας ειναι ΓΑΡΓΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΛΟΙ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ…ΓΡΑΨΤΕ ΡΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙς ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠ’ΕΞΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. http://www.youtube.com/watch?v=Kj-4AS4ZYvY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εδω καποιοι οικονομησαν τεραστια ποσα απο τις προμηθειες των ενοικιασμενων "αεροπλανων - φερετρων", τωρα απολαμβανουν τα κλεμενα, ξεχρεωσαν τα σπιτια τους, κανεις τους δεν θα παει φυλακη, και φυσικα τα κοροιδα οι εργαζομενοι, θα βρεθουν χωρις δουλεια....Παντως ενα ειναι σιγουρο. Υπαρχουν υπευθυνοι ΚΑΙ πιλοτοι, Η μηπως δεν ειναι ετσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΧΑΧΑΧΑ! ΑΠΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΗΠΕΙΡΩΝ, ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΝΗΣΩΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φιλε μου, αν γραψουμε ολα αυτα που γνωριζουμε, ο εισαγγελεας θα πρεπει να κατασκηνωσει στο αεροδρομιο..Αλλα επειδη ζουμε σ'αυτον τον τοπο, μαλλον "ντουκου" θα περασουν, η καποιος θα φαει πολυ ξυλο....αλλοστε ειναι γνωστη συνταγη αυτη,,,,,απο το προσφατο παρελθον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΚΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΑΙΒΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ,ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΤΑΥΤΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΠΟ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΥΣ***ΩΝ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ γΑΜ***** ΟΛΟ ΤΟ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ GEORGE NOW ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ? ΠΡΟΦΑΝΩς ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΦΩΣ. μΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΦΩς ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΤΟΥΝΕΛ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΡΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΤΗΣΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεν συμφωνω....Οι πουστρουδες που ξεπουλησαν την ΟΑ, η για να ειμαστε ακριβεις, την εκλεισαν και πουλησαν δια μεσου της πανθεον το ονομα και το σημα της, πηραν τα αρχιδια τους και πηγαν σπιτακι τους. Ο GEORGE (Γιωρκος) δειχνει εντιμος και σωστος. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Να πεσουν ονοματα στο τραπεζι. Εστω και τωρα που ειναι αργα να ξεμπροστιαστουν οι ατιμοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΟΣΠΑ,ΕΧΠΑ,ΕΠΤΑΟΑ κλπ κλπ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΛΟΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ.
    ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ 40 Κ1 Α340 ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑ,80 Κ1 Β737 ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ κλπ.
    ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ TCAS....ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΠΑΝΙΟΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΣΥΓΝΩΜΗ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ -ΤΗΝ ΕΙΣΦ.
    ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΥΠΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ!!!!!!!
    ΜΗΠΩΣ SAFA INSPECTORS?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΕΝΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΧΑΙΝΕΙ--ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ?---ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ!!!! ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ,ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΜΑΛΩΣΑΝ ΓΙΑ ΑΣΥΜΦΩΝΙΑ .ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ. ΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟΥΣ ΕΝΩΣΕ?ΛΕΤΕ Η ΑΓΑΠΗ? Η ΦΙΛΙΑ? ΤΟ ΧΡΗΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ Ο CLEANER ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο ΚΑΤΑΡΓΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΣΠΑ ΚΑΝΔΗΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΤΑΟΑ(ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΤΟΡΑΚΙ,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ)ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ .
    ΞΥΠΝΑ ΧΑΛΒΑ-ΤΖΗ ΣΕ ΘΑΒΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. O Χατζηδάκης , υπουργός Μεταφορών στις κυβερνήσεις του χθες!!!! εμφάνισε πριν απο λίγα χρόνια ,ένα αυθαίρετο νούμερο ότι δήθεν ο Ελληνικός λαός
    πληρώνει για την ΟΑ καθε μέρα 500.000 ευρω . Λίγες μέρες μετά ο Αντώναρος, κυβερνητικός εκπρόπωπος της κυβέρνησης του χθες!! διπλασίασε το ποσό στο 1.000.000 .
    Πρίν απο λίγες ημέρες ο Καραμανλής πρωθυπουργός των κυβερνήσεων του χθες!!! σε μια προεκλογική ομιλία , ανέβασε το ποσό στα 2.000.000 ευρώ.
    Κάποιος τελικά απο τους τρείς είναι ψεύτης και οφείλει η νέα κυβέρνηση να τον αποκαλύψει σύντομα .
    Δυστυχώς με αυτό το εξωφρενικό ψέμα έριξαν τον Ελληνικό λαό στην παγίδα και με αδιαφανείς διαδικασίες παρέδωσαν την ΟΑ σε μεγαλοεπιχειρηματίες οι οποίοι τώρα την έκαναν μια μικρή εταιρία .
    Διέκοψαν τις υπερατλαντικές
    πτήσεις και έκοψαν την μοναδική επικοινωνία
    των Ελληνων της διασποράς με την πατρίδα .
    Σε συνεργασία με τον Χατζηδάκη οι νέοι ιδιοκτήτες φρόντισαν να μην προσλάβουν το έμπειρο προσωπικό , στην νέα εταιρία και να τους αναγκάσουν να συνταξιοδοτηθούν πρόωρα ή να μεταταγούν σε άλλες δημόσιες υπηρεσίες .
    Τώρα οι μεγαλομέτοχοι χτυπιούνται με τους αντίπαλους τους οι οποίοι ευθύνονται για την καταστροφή της ΟΑ και διεκδικούν τα 35.000.000 για τις αγονες γραμμές . Το ποσό αυτό κατά πάσα πιθανότητα πολύ σύντομα θα διπλασιαστεί και τότε ο Ελληνικός λαός θα κληθεί να πληρώνει πραγματικά την ΟΑ με πολύ μεγάλα ποσά.
    Η νέα ηγεσία του Υπουργείου με τον κ. Ρέππα θα πρέπει να ξεκινήσει έρευνες σε βάθος για το σκάνδαλο " Χατζηδάκη " και να αποκαταστήσει την μεγάλη αδικία η οποία έγινε εις βάρος της Ολυμπιακής με το ξεπούλημα της .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αγαπητε Παρμενιωνα,σωστα αποκαλεις το τι συναιβει σκανδαλο"Χατζηδακη".Εχει κατα την γνωμη μου μεγαλη σημασια να κατανοησουμε ποιοι και γιατι λειτουργησαν ως καταλυτες και ουσιαστικα εβαλαν πλατη στο ξεπουλημα.Ουδεις θεσμικος φορεας της ΟΑ-εννοω σωματειο-δεν αντεκρουσε το προπαγανδιστικο νουμερο της ημερησιας χασουρας που εγινε τελικα καραμελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @olympiakarios
    νομίζω ότι ακόμα και τώρα το παιχνίδι δεν έχει χαθεί και κυρίως το ευαίσθητο σημείο είναι
    η απομόνωση της χώρας .
    Κάποιοι θα πρέπει να τους ξεφωνίσουν διότι έχουν δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα με την διακοπή των υπερατλαντικων δρομολογιων και κυρίως με το JNB - ATH . Για να ταξιδεψει κανείς απο το JNB για Αθήνα χρειάζεται στην καλύτερη περίπτωση 20 ώρες περίπου .
    Να παει στο CAI
    ή LHR και στην χειρότερη περίπτωση με την
    THY μέσω ΙST .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΙΛΟΤΑΡΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΞΕΓΕΛΩΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΧΡΗΣΜΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΟΝΤΑΡΗΣΕ ΣΕ ΨΟΦΙΟ ΑΛΟΓΟ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ; ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΘΕΜΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΦΟΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!BATH ΑΓΓΛΙΑΣ Η ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ.
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΟΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τελικά κάποιος είναι υπεύθυνος και πρέπει
    να πληρώσει .
    Θα ρίξω μια ιδέα στο Blog .
    Κάποιος συνάδελφος
    ο οποίος γνωρίζει απο οικονομικά να κάνει
    μια πρόχειρη μελέτη και να βγάλει τι θα στοιχισουν στον Έλληνα φορολογούμενο :
    1. Οι Πρόωρες συνταξιοδοτήσεις
    2. Οι μετατάξεις
    3 οι επιδοτήσεις στις άγονες γραμμές 35.000.000 ευρώ
    και τέλος η ηθική και η οικονομική ζημιά εξ αιτίας της απομόνωσης της
    χώρας με την κατάργηση ιστορικών προορισμών
    της ΟΑ .

    Και όπως μας έλεγε ο υπουργός μεταφορών των κυβερνήσεων του χθες!!! Χατζηδάκης να δούμε
    τι θα πληρώνει τώρα ο Έλληνας φορολογούμενος
    για την MIG.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ
    ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΟΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ .
    ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΥΤΟ ΕΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ,
    ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ .
    ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ
    ΣΑΝ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ¨"ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ".
    ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΦΟΡΤΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ
    ΚΟΙΝΟΥ .
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΔΟΘΕΙ ΣΤΑ ΜΜΕ , ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΟΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.
    ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ¨ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ" ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ,ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ , ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Προς τον διαχειριστή του Blog
    κάνω κατάχρηση με τα σχόλια σήμερα γιατι αυτό είναι ίσως το πέμπτο που γράφω τωρα .
    Η ιδέα σας για την δημιουργία του blog είναι
    πολύ καλή και πιστεύω ότι θα βρεί ανταποκριση
    απο το σύνολο των συναδέλφων γιατί θα γίνει ένα σημείο συνάντησης της μεγάλης οικογένειας της ΟΑ που μας έλειπε τόσο καιρό .
    Πρέπει να γίνουν και κάποιες βελτιώσεις στον
    editor γιατί δεν λειτουργούν ορισμένες εντολές
    όπως το Paste ,left-right arrows και γενικα
    οι εντολές right click του mouse.
    Ακόμη θα ήθελα να ρωτήσω όταν στην επιλογή
    προφίλ συμπληρώσει κάποιος e-mail address
    αυτη γίνεται ορατή απο όλους ή μονο απο τον διαχειριστή .
    Πάντως αξίζουν συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία και εύχομαι να μάθουν το blog
    και άλλοι συνάδελφοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ο νεος υπουργος σημερα εκανε καποιες αρχικες δηλωσεις για θεματα αγονων γραμμων,διακρατικων,οσε,οπτικων ινων.
    Μαθατε κατι να ειπε για την ΟΑ?
    Πως προχωραει η διαδικασια?
    καθε ενημερωση δεκτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ναί είδα ένα άρθρο στο οποίο ο Ρέππας μίλησε
    για διαφορα θέματα ,για τις αερομεταφορές και μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε και στις
    αγονες γραμμές . Δυστυχώς δεν μπορώ να σου
    γράψω την διεύθυνση να το βρείς γιατί δεν
    μπορώ να το αντιγράψω εδώ . Εάν όμως
    γράψεις στο Google Ρέππας το άρθρο αυτό είναι στην πρώτη διεύθυνση με τίτλο νέο Υπουργείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Γρηγορης-Πετρος τι εκλεψαν?
    γιατι ποσο μιλαμε?
    μηπως ομως ο Γρηγορης ειναι γατα και πετυχε οσα πετυχε?
    ποιος εχει αλλη αποψη?
    οι πρασινοι της εχπα συμφωνουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. η οσπα με τα περιουσιακα της τι θα κανει αραγε?
    ολοι ειναι στο μικροσκοπιο,μην διανοειθητε να κανετε λαμογια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. δημοσιευμα στην Καθημερινη της Κυριακης αναφερει τους λιγους πετυχημενους της ΝΔ,αναμεσα στους δυο -τρεις και ο Μπενοπουλος.Μαλιστα τον αναφερει αφανη ηρωα.Ακουστε λοιπον την αληθεια.Ηταν εμφανης λεβεντομαλακας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ο ΛΟΠΟΔΥΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑ ΣΤΗ ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΓΑΤΑ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΟΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ ΠΙΛΟΤΩΝ.ΒΑΛΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΠΕΤΥΧΕ ΚΑΤΙ; ΝΑ ΤΙ ΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΟΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΜΠΕΝΟΥΛΟΠΑΡΕΑ ΡΟΚΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΛΑΒΕΣ ΣΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΕΜΑΣ ,ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΜΑΣ.
    ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ 2-3 ΑΛΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΓΑΜΙΣΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΑΣΕ ΠΟΥ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ-ΨΟΦΑΓΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Ο ΑΛΗΤΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΑ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΔΙΚΩΝ? ΠΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ -ΑΦΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ-ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΦΤΙΑΞΙΜΟ?ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ? Η ΕΧΠΑ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΟΥΦΟΓΛΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΕΧΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΝ ΚΟΥΝΙΑΜΠΕΛΛΟ.ΑΡ...ΔΙ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ,ΠΑ..ΡΙ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ.ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑΞΕΙ Η ΜΙGΟΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΟΡΔΟΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ,
    ΕΠΙΣΗΣ Ο ΝΤΕΛΛΟΣ ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΝ ΜΠΕΝΟΠΟΥΛΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΔΠΕ ΓΕΝΙΚΟ ΑΡΧΙΧΕΙΡΙΣΤΗ ΚΛΠ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!! ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΑΝ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΗΣ MIG.
    ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑΞΕΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΤΟΥΣ;
    ΑΣΕ ΔΕ ΠΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΡΕΜ ΜΠΡΟΥΛΕ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΙ ΑΕΡΟΠΟΡΟΙ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΜΑΥΤΟΥΣ-ΟΧΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΜΕΣΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΝΕΟΣ ΥΜΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΟΑ,ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΤΟΥ .ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ,ΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΛΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ.ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΡΗΧΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ...ΜΠΟΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ .
    ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΙΑ ΕΥΧΟΜΕΝΟΙ Η ΝΕΑ ΟΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Από τους αφανείς ήρωες τις ιδιωτικοποίησης της Ολυμπιακής είναι ο Γιάννης Μπενόπουλος, εκ των στενών συνεργατών των Γ. Παπαθανασίου και Κ. Χατζηδάκη. Ο κ. Μπενόπουλος ανέλαβε σημαντικό βάρος, ως πρόεδρος της ΠΑΝΘΕΟΝ, στις διαπραγματεύσεις με την Ε.Ε. για τον εθνικό αερομεταφορέα, ενώ νωρίτερα ως γενικός γραμματέας στο υπουργείο Ανάπτυξης προχώρησε στην απλοποίηση των διαδικασιών αδειοδότησης επιχειρήσεων.ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΧΕΙΡΙΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΡΦΕΑΣ ΤΗΣ ΟΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ.ΒΡΕ ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ ΠΙΑΣΤΗΚΑΤΕ ΣΤΗ ΦΑΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Στη συναντηση της ΟΣΠΑ και των πρωτοβαθμιων σωμ. ο Χαλκιδης με υφος περισπουδαστο διαβεβαιωνε οτι εξασφαλισε την πληρωμη μας και το ποσοστο του δωρου Χριστουγεννων, και απο κατω οι παρατραχαμενοι του συμφωνουσαν--η οικειοτητα του ενικου περισευε.Μονο ελαχιστοι και προς τιμη τους τον εκραζαν.Σημερα 15.10.2009 ακομα να πληρωθουμε.Αντι να τον γιαουρτοσουμε καθομαστε ακομα και τον ανεχομαστε.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΣ,ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΙΠΟΤΑ.Τωρα κωλοτριβετε με το εκκαθαριστη να παραμεινει για να βοηθειση τρομαρα του.ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. το καημενο το μοντελο με την κοκαινη το μπουζουριασαν.
    την ιστορια με τους δυο Κ2 με την γνωστη ιστορια ,ποιοι τους καλυψαν?
    Ντροπη για ιπταμενους.Ντροπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Τι σας λεγαμε για μοιρασμα χρηματων?Διαδαστε στο πιο link την ωραια ανακοινωση τηε ΕΤΕΜΠ.Ποιοι τα πηραν?Ολοι η ΕΠΤΑΟΑ.Ποιοα στελεχη?
    ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ 15000
    ΓΑΙΤΑΝΙΟΥ 15000
    ΜΑΚΡΗΣ 15000
    ΜΙΧΑΛΑΣ 15000
    ΑΥΓΕΡΟΣ 10000

    http://www.etemp.gr/epistoles/katagelia-yme-13-10-2009.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Τον Αυγερο γιατι τον ριξανε?
    Δηλαδη ο Μακρης πηρε 15000 ως ΕΠΤΑΟΑ και 15000 ως στελεχος?
    Και μεις σημερα δεν εχουμε πληρωθει ακομα ?
    ΟΣΠΑ ΑΚΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Καποιος Γουγουλακης που ηταν χρονια στον ΣΤΕΠΟΑ και πριν ενα μηνα γραφτηκε στην ΕΠΤΑΟΑ (για να τον προσλαβει ο Χονδρογιαννης στη MIG), γιατι δεν του δωσατε κατι?
    ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. "Ο πρόεδρος της MIG επισήμανε ότι το κατόρθωμα της Olympic Air δεν θα ήταν εφικτό χωρίς την «συμπαράσταση και την σκληρή δουλειά των πέντε χιλιάδων εργαζομένων της, πολλοί από τους οποίους προέρχονται από την παλαιά Ολυμπιακή οι οποίοι απαρνήθηκαν προνόμια, αργομισθίες και πρόωρες συνταξιοδοτήσεις για να ενταχθούν στη νέα εταιρία».
    ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Οι μερες του Χαλκιδη στην ΟΑ τελειωσαν.Για καποιους το στερητικο συνδρομο εμφανιζεται. Ανησυχει ο Πεκιας οπως μαθαινουμε,ο Μακρης στη Τεχνικη κατηφης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ο γαμημένος ο Πατέστος δουλεύει τώρα στη MIG το αρχίδι, της πουτάνας ο γιός ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Tosa xronia mas ta eprize k tora pige ston vgenopoulo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. gia na mi leme kakies gia ton papara ,kalo einai na exoume stixia pou na to apodiknioun afto.oxi diadoseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Καλησπερα φιλοι μου αγαπητοι.
    Πληροφοριες μας λενε οτι ο αλλος απατεωνας Πεκιας εχει κλασει μεντες με τον εκκαθαριστη.Καιρος να αρχισει να λογοδοτει και να πληρωνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 2 ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΝΤΕΛΛΟΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ.ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΔΕΡΦΟ ΤΟ ΝΤΕΛΛΟ ΚΑΙ ΚΟΘΟΔΗΓΗΤΗ ΤΗΝ ΧΑΤΧΗΔΑΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Καθοδηγητη και οχι κοθοδηγητη.Προφανως εχεις κατα νου οτι ολοι τους ειναι κοθονια,απατεωνες και ξεφτιλες.
    Αλλα το χρημα παντα εξαγοραζει συνειδησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΟΤΙ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Ο CLEANER ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.
    ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ποιος ηταν ΔΠΕ οταν ο Ντελλος καθαρισε τα δυο βαπορακια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. και ποιος ηταν Γεν. Διευθηντης?ο Μπενο μηπως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΠΕΡΑΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΧΑΡΤΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟ ΣΕ ΟΣΠΑ ΕΧΠΑ ΕΙΣΦ ΚΛΠ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗ-ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ 70 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΜΜΙΑ 20ΑΡΙΑ ΠΙΛΟΤΟΙ 10 ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΙ 6 ΝΟΜΙΚΟΙ ΚΛΠ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ.ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΧΠΑ-ΝΤΕΛΛΟΥ ΑΦΟΥ ΣΑΝ ΣΥΝΔΙΚΑ-ΛΗΣΤΕΣ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ. ΤΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΜΕ ....ΤΗΝ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΗ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.ΓΙΑ ΠΟΣΟ; ΟΣΟ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΚΑΜΜΙΑ 5ΕΤΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ.ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΜΕ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Δεν μεταφέρουν βαριά ασθενείς με την Olympic Air
    Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2009, 14:16

    Η ιδιωτικοποίηση της Ολυμπιακής έχει πλέον ως αποτέλεσμα την μη μεταφορά ασθενών με φορείο με τα αεροσκάφη της Olympic Air.

    Καθώς ούτε οι άλλες δύο ιδιωτικές εταιρίες (Αegean, Athens Airways) αναλαμβάνουν τέτοιου είδους αερομεταφορές, ο μόνος τρόπος για την μεταφορά ασθενών από τα νησιά προς την ηπειρωτική χώρα είναι τελικά τα στρατιωτικά αεροσκάφη.

    Όμως αυτή η λύση αποδεικνύεται εξαιρετικά πολύπλοκη. Η ταλαιπωρία που υφίστανται ασθενείς και συνοδοί είναι μεγάλη.

    Θανάσιμη καθυστέρηση των στρατιωτικών αεροσκαφών

    Η καθυστέρηση λόγω των διαδικασιών μέχρι την απογείωση, ειδικά για τους βαριά τραυματισμένους σε τροχαία, μπορεί να αποδειχτεί τελικά θανάσιμη.

    Για παράδειγμα ένα στρατιωτικό αεροσκάφος που θα κληθεί να παραλάβει ασθενείς από την Μυτιλήνη θα χρειαστεί τουλάχιστον τρεις ώρες - για να ετοιμαστούν τα απαραίτητα έγγραφα - μέχρι να απογειωθεί από το αεροδρόμιο της Ελευσίνας.

    Όμως και το κόστος πτήσης των στρατιωτικών αεροσκαφών είναι ιδιαίτερα υψηλό για το ελληνικό δημόσιο.

    Η Ιατρική Υπηρεσία του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης διαμαρτύρεται εδώ και καιρό προς κάθε αρμόδιο, αλλά δυστυχώς απάντηση δεν παίρνει.

    Τι λέει η εταιρία

    Όπως δήλωσε τοπικός προϊστάμενος της Olympic Air στην Μυτιλήνη, η εταιρεία δεν μεταφέρει τους κατάκοιτους ασθενείς με τα αεροσκάφη της, καθώς «τα αεροσκάφη δεν διαθέτουν σύστημα αναδίπλωσης των καθισμάτων, ώστε να μπορεί να προσαρμοστεί το φορείο, αλλά ούτε και παροχές για τα υποστηρικτικά μηχανήματα».


    Ασθενείς που χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα

    Το ζήτημα αφορά ασθενείς με καρδιολογικά προβλήματα που ταξιδεύουν με μηχανική υποστήριξη προς στην Αθήνα, προκειμένου να υποβληθούν σε επέμβαση εμφύτευσης βηματοδότη.

    Άλλοι είναι ασθενείς με πνευμονολογικά προβλήματα που ταξιδεύουν σε φορείο υποστηριζόμενοι από φορητή μονάδα παροχής οξυγόνου.

    Πολλά είναι και τα περιστατικά κατάκοιτων πολιτών με διάφορες σοβαρές παθήσεις για τις οποίες απαιτείται εξειδικευμένη νοσηλεία και επεμβάσεις στην Αθήνα.

    Τα παραπάνω σοβαρά περιστατικά δεν διακομίζονταν στην Αθήνα μέσω των πλοίων καθώς οι γιατροί δεν ρισκάρουν να στείλουν τον ασθενή να ταξιδέψει 10 ώρες με το πλοίο της γραμμής, καθώς θεωρούν ότι κάτι τέτοιο είναι πολύ πιθανό να αποβεί μοιραίο για τον ίδιο.

    Επειδή η Ολυμπιακή ήταν η μόνη εταιρεία που ανέκαθεν αναλάμβανε τη μεταφορά και τέτοιων σοβαρών περιστατικών, περνούσε απαρατήρητο το γεγονός ότι οι άλλες δυο ιδιωτικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στα ίδια αεροδρόμια, δεν δέχονταν τη μεταφορά ασθενών με φορείο.


    Πηγή: Αιολικά Νέα Μυτιλήνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ακουσαμε οτι η ΕΤΕΜΠ εκανε αγωγη στον αλητη τον Πεκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Να λιγα ονοματα Κ1 που θα μεινουν στις αερογραμμες:ΚΡΕΜΙΩΤΗΣ(το τσιρακι του Ισιδωρου),ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ(γνωστος πλαστοαπατεωνας),ΔΑΥΙΔ,ΣΙΑΚΑΣ,ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ(γνωστος πλαστογραφος-υποψηφιος Διδακτωρ με απολυτηριο γυμνασιου τρομαρα του),ΠΑΝΑΓΗΣ,ΓΡΑΝΙΤΣΑΣ,ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ.
    ΠΑΣΟΚ ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΥΝΙΑΜΠΕΛΛΟΥ---
    ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΣΠΑ Ο ΜΠΕΛΛΟΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΧΠΑ ΠΡΟΕΒΗ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΞΑΠΟΛΥΟΝΤΑΣ ΥΒΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΛΚΙΔΗ-ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ-ΑΛΛΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΛΕΑ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ.
    Η ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΕΥΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΣΠΑ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΣ.Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ(?) ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΤΟΥ.
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ?ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΑΓΓΟΥΡΙΩΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΥΑ,ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΚΛΠ.
    ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΑΡΧΙΒΛΑΚΑ ΒΑΣΙΛΑΡΑ.
    Ο ΠΕΠΠΑΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙΩΣΑΝ ΚΛΙΜΑΚΙΑ.
    ΠΟΤΕ ΣΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟΕΙΠΑΜΕ?
    ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΟΝΟΜΑΤΑ-ΓΑΡΓΑΡΑ.
    ΑΛΛΑ Ο ΚΑΡΑΛΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΝΤΕΛΛΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
    ΓΙΑ ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Η ΟΣΠΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΚΑΝΕ 4 ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΓΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Η ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΕΥΛΟΓΙΑ?ΞΕΡΟΥΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ο ΚΑΛΙΑΝΟΣ ΣΤΗΡΙΣΕΙ ΝΤΟΡΑ.
    ΚΑΙ Ο ΚΑΛΙΡΗΣ.
    ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΕΝΑ ΗΣΥΧΟ WEEKEND .Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΑ ΧΕΡΙΑ ΣΕ 200 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ο ντελος -κουνιαμπελος τι στηριζει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Μοιράστηκαν 7.000.000 ευρώ οι εργατοπατέρες της Ο.Α.

    Μία αποκάλυψη του "VETO" της Κυριακής για το μεγάλο φαγοπότι των στελεχών και των συνδικαλιστών της Ολυμπιακής Αεροπορίας, λίγες μέρες πριν την εκκαθάριση της εταιρείας. Πώς μοιράστηκαν επιταγές συνολικού ύψους 7.000.000 ευρώ σε μεγαλοστελέχη ως έκτακτη μισθοδοσία, την ώρα που ακόμα δεν έχουν καταβληθεί τα δεδουλευμένα στο προσωπικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Το veto ξαναγραφει σημερα με στοιχεια και αποδειξεις.Ειδατε μηνιαιες εκκαθαρισεις? τα ονοματα τους?τα ειπε ο Πεππας στην ΟΣΠΑ-- ο ενας ειναι ο Πολυδερας , ο αλλος ο Τσουτσιας.Δεξιο κουμασι ,χρονιο τσιρακι του Α. Νασου στις κομπινες.Η απαντηση του Χαλκιδη που η εφημεριδα τον αναφερει Χολιδη!!!!! ειναι του κωλου.Ολο ανακριβειες και μαλακιες.Οταν πανε στον ανακριτη τα πραγματικα στοιχεια και γεγονοτα θα σφιξουν οι κωλοι.Αυτα για την ωρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ο ΝΤΕΛΛΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ.
    ΤΙ ΤΟΥ ΤΑΞΑΝΕ; ΤΙ ΠΗΡΕ; ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΡΕΜΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ! ΜΠΟΡΕΙ ΔΕ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΓΕΝΟ! Α ΡΕ ΓΑΜΗΣΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΡΧΙΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Διαβαστε την ανακοινωση της ΕΠΤΑΟΑ στις27-1-2009 και τι εγραψε ο Χαλκιδης ως απαντηση στο VETO πριν δυο μερες και βγαλτε συμπερασματα.Απο τον 11/2008 ειχε αρχισει το παζαρεμα για χρηματα λεει ο Χολιδης και η ΕΠΤΑΟΑ την ενοχλει το επιδομα ομαλης ροης.Τελικα τσεπωσατε και το επιδομα ομαλης ροης(βλεπε εξαγορας) και το μοιρασμα των 7000000 ευρω.Συμπερασματικα η αξια σας συντροφοι ειναι περιπου 20000 ευρω εκαστος.Αλλα τωρα τριγυρνατε σαν αδικες καταρες εξω απο τα Υποστεγα με 20000 στροφες γυρω απο τον αξονα σας.Παρολα αυτα ενα ΛΑΜΠΡΟ ΜΕΛΛΟΝ σας αναμενει στην ΥΠΑ.

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΤΑΟΑ 27-01-2009

    Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

    Στα πλαίσια της αυτονόητης συνεχούς δράσης κάθε εργατικού σωματείου για βελτίωση των όρων εργασίας, η ΕΠΤΑΟΑ σε συναντήσεις με την Διοίκηση έθεσε τα θέματα:

    Της άμεσης μονιμοποίησης και παροχής E-pass στους Δοκίμους,
    Της παροχής αύξησης στους Μαθητευόμενους ίσης με αυτήν των συμβασιούχων και
    Της τήρησης συμβατικών υποχρεώσεων προς τα μέλη μας, που σύμφωνα με απόφαση της Επιθεώρησης Εργασίας παρανόμως δεν αποδίδονται.
    Πριν τα μέσα Δεκεμβρίου η Διοίκηση ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ, χωρίς υπογραφή συμφωνίας, προχώρησε σε απόδοση τμήματος των αιτημάτων μας, προφανώς επιχειρώντας να μας αδρανοποιήσει, καθιστώντας μας ομήρους της αναμονής μελλοντικών «δόσεων». Ταυτόχρονα, και ενώ δεκάδες δυναμικών κινητοποιήσεων που πραγματοποιήσαμε με όλους τους εργαζόμενους στην Ο.Α, ή ως Τεχνικές Ενώσεις, δεν «αξιώθηκαν» της προσοχής των ΜΜΕ, διαβάσαμε συντονισμένα δημοσιεύματα που ανέφεραν «Δωράκι στους Μηχανικούς για να καμφθεί η αντίστασή τους στην ιδιωτικοποίηση»!!!

    Αντιληφθήκαμε αμέσως το παιχνίδι της Διοίκησης και άμεσα απαντήσαμε με την μαζική συμμετοχή μας με πούλμαν από την Τεχνική Βάση, στη συγκέντρωση στο Υπ. Μεταφορών για τα «κάλαντα» στον Χατζηδάκη στις 17/12/2008 και συνέχιση των μέτρων περιορισμού της υπερεργασίας (που βρίσκονται εν ισχύ και σήμερα). Παρ’ όλα αυτά η Διοίκηση συνέχισε την πολιτική του «διαίρει και βασίλευε», προσπαθώντας με ανθρώπους της να διαβάλει την ΕΠΤΑΟΑ. Πρόσφατα μάλιστα «διέρρευσε» (και ήρθε και στα δικά μας χέρια) έγγραφό της για απόδοση «πριμ ομαλής ροής» στα μέλη μας…

    Καταγγέλλουμε τις ενέργειες της Διοίκησης ως ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ με στόχο την ΕΠΤΑΟΑ και ολόκληρο το Συνδικαλιστικό Κίνημα. Η Διοίκηση δεν έχει τίποτε άλλο να περιμένει από εμάς παρά ΑΓΩΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. Οι ενέργειές της απλώς αυξάνουν το πείσμα μας και σύντομα θα δοκιμάσει ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ.

    ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΕΠΤΑΟΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΓΙΑΤΙ ΛΕΤΕ ΚΑΚΙΕΣ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΤΑΟΑ

    "Πρόσφατα μάλιστα «διέρρευσε» (και ήρθε και στα δικά μας χέρια) έγγραφό της για απόδοση «πριμ ομαλής ροής» στα μέλη μας…"

    ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΔΙΕΡΕΥΣΕ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ?
    ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΙΜ ΣΕ ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑΤΟ ΤΣΕΠΩΣΑΤΕ.
    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΤΗΣ ΕΠΤΑΟΑ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΑΛΚΙΔΗ ΒΓΑΛΑΤΕ?
    ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΤΕ.ΓΙΑΤΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΟΣΠΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ??????????
    ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ?????
    ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
    ------------
    Θα πληρωθουμε τελος του μηνα μαθαινουμε.
    Δωρο Χριστουγεννων αρχες Δεκεμβριου.
    Αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Μαθαμε οτι ο Χαλκιδης μονιμοποιησε και τον εαυτο του στην ΟΑΥ.
    Ετοιμαζεται για μεταφορα στην ΥΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Αυριο Κυριακη, στις 11 το πρωι, στο ξενοδοχειο ΝΤΙΒΑΝΗ στο Καβουρι,
    γινεται η παρουσιαση του συνδιασμου για τον Δημο Βουλας απο τον
    Γρηγορη Κωσταντελλο.
    ΠΑΡΤΕ ΒΟΜΒΕΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Με βαση την ανακοινωση της ΟΣΠΑ σημερα δεν πληρωνομαστε τελος του μηνα.Μια η γαμημενη φορολογικη ενημεροτητα μια η νεα τροπολογια και οι λογαριασμοι μας και τα ενοικια ειναι απληρωτα.Χθες δηλαδη στη Εθνικη κεφαλαιου μας δουλεψαν.Κυριε Χαλβατζη εσυ πηρες τα 15000 ευρω του Χαλκιδη σαν ΣΜΑΟΑ.Εμεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Παιδια ακουστε,ο Ντελος ο Πεκιας ο Τσουτσιας λενε οτι στηριζουν Σαμαρα και τολμουν και εμφανιζονται και στις συγκεντρωσεις.
    Μην σπαταλατε τις δυναμεις σας ,τα ρεπορτα εχουν φτασει και αξιολογηθει δεοντως.Θα βρειτε κλειστες πορτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Ρε καραγκιοζηδες αρχισυνδικαλιστες τωρα φαινεται τι πετυχατε.
    Θυμαστε τις μεγαλοστομες ευχαριστιες και υποκλισεις ολων σας στον Στυλιανιδη και Πλατη?τι καναμε μετα τοσους μηνες?Ο Πατεστος και στην ΟΣΠΑ και στον εκκαθαριστη δεν εβγαλε κουβεντα-τσιμουδια.Γιατι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ-ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ΚΑΝΔΗΛΑΚΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ-Ο ΑΛΕΒΙΖΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ.
    ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΘΕΣΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ SAFA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Σε λιγες μερες θα βγουν προς τα εξω τα πεπραγμενα Πατεστου με MIG.Αληθεια ο πρωην προεδρος της επταοα Χονδρογιανης τι κανει?Σας παραμυθιαζει με προσληψεις.Κρατηστε κατι στο πισω μερος του μυαλου σας.Τη βαρια συντηρηση η MIG σκεφτεται να τη αναθεσει εκτος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ-ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΟΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΣΠΑ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΗΚΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΠΟΛΥΔΕΡΑΣ ΤΟΝ ΕΚΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ.
    Η ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΟΣΠΑ.ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ -ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ,ΕΝΟΙΚΙΑ,ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ,ΔΕΗ κλπ. ΟΠΩΣ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.
    ΝΤΡΟΠΗ,ΚΑΤΑΝΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΗΗΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΗΣ ΜΙG-ΗΛΙΟΣ AIR.KANENAΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΘΗΡΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΧΟΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.
    Ν Τ ΡΟ Π Η ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ. ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. εμαθα χθες, οτι εχουν "ανοιξει" τα E&E των 340, και εχει γινει πλιατσικο.....Αληθευει?
    Πρεπει να πληρωσουν ολοι αυτοι που εκλεψαν με τις προμηθειες των νοικιασμενων αεροπλανων, που εχτισαν βιλλες, και ξεχρεωσαν δανεια, που αγορασαν σκαφη, και τζιπ. Καποιοι εχουν ακλονητα στοιχεια και θα πρεπει να τα παρουσιασουν, και να τα καταθεσουν στην δικαιοσυνη. Να πανε επιτελους καποιοι φυλακη, ειτε ειναι πασοκοι ειτε νεοδημοκρατες, ειτε κουκουετζηδες.
    Φταινε και οι λαμογιοσυνδηκαλες, που τα πηραν (δες πατεστος στην μιγκ), και αλλοι πολλοι.
    ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΥΣ ΡΕ, ΤΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. ενας φιλος απ' τα παλια30 Νοεμβρίου 2009 στις 12:22 μ.μ.

    Μαθαμε οτι ο εντεταλμενος του μητσοτακεικου στις αερογραμμες Κρεμιωτης ηταν σημερα πεσμενος,αμιλητος.Χεστηκαμε.
    Προφανως και οι μπενοπουλοι,χαλκιδηδες,πανταζοπουλοι,πανταζηδες κλπ κλπ.Αυτοι ολοι συνεδεσαν την επαγγελματικη τους προσκερη καριερα με την ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. και ο Σαμαα -ανθρωπος του Χατζηδακη-(εκανε και προεκλογικη συγκεντρωση) ευνοηθηκε με πλαστα κλιμακια απο το Πεκια.Και η Ποπορη η γουρλοματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.
    Η ΠΑΛΙΑ ΟΑ ΟΧΙ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΛΥΣΕΙ ΑΥΤΟ?
    ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗ.ΟΥΤΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΝΟΥΝ,ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ,ΓΙΟΡΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ,Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ,ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ.
    ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Ανώνυμε εσύ που έγραψες το σχόλιο
    στις 30 Νοεμβρίου 2.15μμ μην περιοριζεσαι
    να τα γράφεις μόνο εδω . Ο χώρος αυτός δεν
    έχει μεγάλη επισκεψιμότητα . Στείλε εσύ που
    έχασες την δουλειά σου ε-μαιλς στον Σκαι στον ΑΝΤ , ΕΡΤ κλπ άνοιξε τα μάτια στους
    άσχετους δημοσιογράφους και εξήγησε ακριβώς
    τι συμβαίνει τώρα . Κάνε τους να καταλάβουν ποσο
    μεγάλο κακό έχουν κάνει σε τόσους ανθρώπους
    που έχασαν τις δουλειές εξ αιτίας τους .
    Γενικά ο κόσμος είναι ανημέρωτος καιδεν γνωρίζει το κακό που σας έχουν κάνει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Παρμενιωνα καλησπερα,
    η αγαπη σου για τη ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ διαφαινεται απο τα γραφομενα σου.
    Θα λαβουμε σοβαρα τη προταση σου αν και το εκδοτικο κατεστημενο ποτε δεν περιεβαλε την ΟΑ οπως της αξιζε.Μονο να μεταφεραμε καθε πρωι τζαμπα τις εφημεριδες τους σε καθε γωνια της Πατριδας μας τους ενοιαζε.
    Να εισαι καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Θα κανουμε τιποτα αποτελεσματικο να παρουμε τα λεφτα που μας χρωστανε η θα καθομαστε εδω να κουβεντιαζουμε? Αιντε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Βαρβατε σε ποιους απευθυνεσαι ,στην ΟΣΠΑ ,στα σωματεια.
    Εισαι απ' αυτους που δεν πληρωθηκες καθολου?
    Δηλαδη Χαλκιδιες προσφορες εξαγορας?
    Μηπως ΕΠΤΑΟΑ,ΣΜΑΟΑ?
    Οι ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ πληρωνονται,δηλ. οι πρωην Μακεδονικες δηλ η θυγατρικη της ΟΑΥ,και η μαμα εταιρια δεν εχει χρημα?
    ΜΠΑΧΑΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Μαθαινουμε οτι καμποσοι τεχνικοι δουλευουν στη MIG AIR παρολο που δεν εχουν απολυθει.Δουλεουν αμισθοι ,κανουν το καλο παιδι ωστε μετα να μεταπηδησουν και επισημα.Θα παρουν δε ως bonus!!!!!! το διαστημα που σκυβουν συγνωμη δουλευουν.Ηεπιθεωρηση εργασιας τι κανει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΝΤΟΡΟΚΟΥΒΕΛΟΚΡΕΜΙΩΤΗ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ. ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΓΡΑΒΒΑΤΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ 97 ΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΑΣΟΚΚΚΚ...ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;;;;ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. ΟΣΠΑ=Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ,ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ,ΤΩΝ ΒΟΔΙΩΝ.
    ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ.
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΟΣΠΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?
    ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ ΒΑΣΙΛΑΡΑ-ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΟΝΟ 10 ΞΥΛΙΝΕΣ ΝΑ ΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ-ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?
    ΣΤΗ ΝΕΑ ΝΔ ΘΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΟΠΑ -ΟΠΑ ....ΧΑ ΧΑ ΑΧΧΧΧΧΧΧ
    ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. ΣΕΝΑΡΙΟ:ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ, Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ,Η ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ,ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΑΠΟΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΚΥΚΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ,ΤΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ ΜΑΣ ,ΤΙΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΚΛΠ ΚΛΠ.ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΑΦΟΡΟΓΗΤΟ ΕΦΑΠΑΞ.
    ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ: Η ΥΠΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ,ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΛΕΒΙΖΟΠΟΥΛΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. ΡΕ ΠΑΤΕΣΤΟ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. ΡΕ ΠΑΠΑΡΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΜΑΣΤΕ?
    ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΑ........Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Για διαβάστε τι έρχεται...
    http://www.facebook.com/group.php?gid=220477089174#/topic.php?uid=220477089174&topic=577717

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Για διαβάστε τι έρχεται...
    http://www.facebook.com/group.php?gid=220477089174#/topic.php?uid=220477089174&topic=577717

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Για διαβαστε την αποψινη ανακοινωση της ΟΣΠΑ.
    Καλες Γιορτες και οσοι εξαγοραστηκαν με τα λεφτα του Χαλκιδη-Χολιδη να σας κατσουν στο λαιμο αληταραδες,προδοτες.Τωρα θα σφιξουν οι κωλοι σας απο τις φαπες που θα πεφτουν.Τοιχο -τοιχο να πηγαινετε.
    ΠΕΚΙΑΔΕΣ-ΒΑΣΙΛΑΡΕΣ-ΚΑΝΔΗΛΑΚΗΔΕΣ-ΠΑΤΕΣΤΟΙ
    ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. η χθεσινη ανακοινωση της ΟΣΠΑ αν καποιος τη διαβασει προσεχτικα κρυβει ολο το δουλεμα:Λεει...."θα δοθει απο την ΕΤ το δανειο".....Πιο κατω "εφοσον το Υπουργειο Οικονομικων κανει την απαραιτητη παρεμβαση και γινει δυνατη η ληψη του δανειου"...κλπ
    ...ΘΑ ΔΟΘΕΙ.../.ΕΦΟΣΟΝ.../ΓΙΝΕΙ ΔΥΝΑΤΗ..../
    ΠΕΦΤΕΙ ΔΟΥΛΕΜΑ ΜΕΓΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
    ΒΑΣΙΛΑΡΑ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Ταδε έγραψε τρωκτικό - Olympiaki
    http://troktiko.blogspot.com.2009/12/blog-post_
    377.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ
    ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΑΝΔΥΛΑΚΗΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΔΑΑΠ.ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ Β1 ΕΙΝΑΙ 200 ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΛΟΙ ΠΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ.ΟΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ,ΧΑΡΑ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
    Σ' ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΙΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΥΛΑΣ ΝΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΑΡΕΘΕΣΕ ΔΕΞΙΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΕΧΠΑ??ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. ΣΤΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ---Α ΝΑΣΟΣ,ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ,ΚΡΕΜΙΩΤΗΣ,ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ Η ΘΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΜΑΖΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. ΚΑΠΟΙΟΣ "ΠΑΤΕΣΤΟΣ" ΣΤΙΣ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ--ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΟ BLOG ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ


    ΠΑΤΕΣΤΟΣ είπε...
    ΣΕΝΑΡΙΟ:ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ, Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ,Η ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ,ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΑΠΟΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΚΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ,ΤΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ ΜΑΣ ,ΤΙΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΚΛΠ ΚΛΠ.ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΑΦΟΡΟΓΗΤΟ ΕΦΑΠΑΞ.
    ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ: Η ΥΠΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ,ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΛΕΒΙΖΟΠΟΥΛΟΣ.....

    06 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2009 1:53 Μ.Μ.


    ΤΙ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΤΑΝΕ Ο ΜΠΑΓΑΣΑΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Στον «αέρα» συνεχίζουν να παραμένουν οι εργαζόμενοι της πρώην Ολυμπιακής Αεροπορίας, καθώς δεν έχει εκδοθεί ακόμα η σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση, ώστε να καταστεί δυνατή η συνταξιοδότηση των εργαζομένων. Αυτοί που επέλεξαν να συνταξιοδοτηθούν εκτιμώνται σε περισσοτέρους από 2.100, ενώ εκείνοι που επέλεξαν, τη μετάταξή τους σε κάποια ΔΕΚΟ, στους 2.400.

    Σχετική ερώτηση κατέθεσε στη Βουλή ο πρώην υπουργός Μεταφορών Ευρυπίδης Στυλιανίδης.

    Το πλήρες περιεχόμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

    «Η Κυβέρνηση της ΝΔ μετά από τέσσερις αποτυχημένες προσπάθειες του ΠΑΣΟΚ πέτυχε να προχωρήσει στην αποκρατικοποίηση της Ολυμπιακής Αεροπορίας, απαλλάσσοντας το δημόσιο από δαπάνη άνω του 1.000.000 Ευρώ ημερησίως και δημιουργώντας νέες προοπτικές ποιότητας στις ελληνικές αερομεταφορές για του Έλληνες πολίτες.

    Επιδεικνύοντας έμπρακτη κοινωνική ευαισθησία για τους χιλιάδες εργαζόμενους, που επί δεκαετίες έδωσαν την ψυχή τους για να κρατήσουν όρθια την προβληματική Ολυμπιακή, προχώρησε στην ψήφιση του ν.3717/08 που συμπληρώθηκε με το ν.3783/09, την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ τ. Α 181/16-09-09) και σειρά Κ.Υ.Α. που κάλυψαν πλήρως τα δικαιώματα των εργαζομένων. Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι οι παραπάνω νομοθετικές πρωτοβουλίες ήταν προϊόν πολύμηνης διαπραγμάτευσης με την Ομοσπονδία και τα 18 σωματεία που εκπροσωπούν το σύνολο των εργαζομένων, η οποία κατέληξε σε ομόφωνη απόφαση, γεγονός που δεν έχει προηγούμενο στα ελληνικά χρονικά των εργασιακών σχέσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Συνεχίζεται το μπαράζ κινητοποιήσεων και την Τρίτη. Πρώην εργαζόμενοι της Ολυμπιακής έχουν αποκλείσει το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους από το βράδυ της περασμένης Τετάρτη. Την ίδια ώρα, το υπουργείο Εργασίας απέκλεισαν εργαζόμενοι με συμβάσεις Stage. Απεργούν οι εφοριακοί, στάση εργασίας για δικαστικούς. Κλειστοί οι ΧΥΤΑ όλης της χώρας.

    Για έκτη ημέρα πρώην εργαζόμενοι της Ολυμπιακής έχουν αποκλείσει το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, επί της οδού Πανεπιστημίου και Κοραή, διαμαρτυρόμενοι για την μη υλοποίηση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που είχε υπογραφεί από την προηγούμενη κυβέρνηση, στις 16 Σεπτεμβρίου 2009.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. ego ime albaneza kataristria ke figo apo olimpiakh .thelo ki ego metataxsi ke ola ta lefta se trapeza balo mesa tirana

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Με έγγραφο που απέστειλε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας ζητά να παρέμβουν οι αστυνομικοί, για να ανοίξει η οδός Πανεπιστημίου, που τελεί υπό κατάληψη εδώ και μία εβδομάδα από απολυμένους της πρώην Ολυμπιακής.

    Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας ζητά από τους αστυνομικούς να εφαρμόσουν τον νόμο και, εφόσον κρίνουν αναγκαίο, και την αυτόφωρη διαδικασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Με έγγραφο που απέστειλε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας ζητά να παρέμβουν οι αστυνομικοί, για να ανοίξει η οδός Πανεπιστημίου, που τελεί υπό κατάληψη εδώ και μία εβδομάδα από απολυμένους της πρώην Ολυμπιακής.

    Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας ζητά από τους αστυνομικούς να εφαρμόσουν τον νόμο και, εφόσον κρίνουν αναγκαίο, και την αυτόφωρη διαδικασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Εντολή για επ'αυτοφώρω συλλήψεις σε βάρος των καταληψιών του οδοστρώματος της οδού Πανεπιστημίου, στο ύψος του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Ι.Σακελλάκος στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών. Αφορμή της εισαγγελικής παρέμβασης αποτέλεσε η επί επταήμερο κατάληψη του δρόμου από υπαλλήλους της Ολυμπιακής Αεροπορίας, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την μη καταβολή αποζημιώσεων που τους είχε υποσχεθεί η προηγούμενη κυβέρνηση. Δεδομένου ότι τελούνται αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα - όπως παρακώλυση συγκοινωνιών - ο κ.Σακελλάκος ζήτησε να σχηματιστούν δικογραφίες κατά των υπαιτίων και να οδηγηθούν στην Εισαγγελία της Αθήνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που υπήρξε με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, έγινε γνωστό πως η Πανεπιστημίου είναι πλέον ανοιχτή, χωρίς μάλιστα να χρειαστεί να επέμβουν αστυνομικές δυνάμεις.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία, οι εργαζόμενοι στην πρώην Ολυμπιακή, οι οποίοι είχαν αποκλείσει κομμάτι της Πανεπιστημίου, "ελευθέρωσαν" το σημείο δείχνοντας έτσι την καλή τους θέληση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Σήμερα, οι εκπρόσωποι των απολυμένων της ΟΑ θα έχουν νέα συνάντηση με τον υφυπουργό Οικονομικών Φίλιππο Σαχινίδη σε μία προσπάθεια να βρεθεί η «χρυσή τομή». Οι ίδιοι πάντως ζητούν να εφαρμοστούν όσα τους είχε υποσχεθεί η προηγούμενη κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. ΤΙ ΩΡΑ; ΠΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Περιμένουν τον Ρέππα τη Δευτέρα να τους "ανακοινώσει" τι θα γίνει με την περίπτωση μας. Οχι να το συζητήσουμε. Θα μας ανακοινώσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. ωχχχχχχχχχ πανε τα λεφτα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Ο σιωπών δοκεί συναινείν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Τα κακα μαντατα τα μαθαινεις σγα σγα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. ΚΡΙΜΑ ΤΙΣ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΓΛΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ,ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.
    ΠΟΙΟΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΣΠΑ ΜΕ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ? ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΟΙ ΥΠΟΚΛΙΣΕΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΣΤΟΝ Γ.Γ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΡΕΠΠΑ.
    ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ?ΤΑ ΘΥΜΑΣΤΕ?ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ?
    ΣΑΣ ΞΕΓΕΓΑΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Είναι προφανές πως όταν ψηφιζόταν ο νόμος για την εθελουσία έξοδο των εργαζομένων της πρώην Ο.Α., προκειμένου η εταιρεία να πουληθεί, κανείς δεν μπήκε στον κόπο να υπολογίσει πόσο θα στοιχίσει στο ελληνικό Δημόσιο. Υπενθυμίζεται ότι ο νόμος ψηφίστηκε από την κυβέρνηση της Ν.Δ., καταψηφίστηκε επί της αρχής από το ΠΑΣΟΚ (το οποίο αργότερα, όμως, προώθησε, ως κυβέρνηση την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου στην Προεδρία της Δημοκρατίας). Αλλωστε, από τότε, οι αρμόδιοι τομεάρχες του είχαν χαρακτηρίσει «δίκαιες» τις παροχές που προέβλεπε ο νόμος. Παροχές, που βάζουν νάρκη 20ετίας στα θεμέλια όλου του ασφαλιστικού και δημοσιονομικού συστήματος της χώρας.

    Οπως αποδεικνύεται σήμερα, το τελικό ποσό που άμεσα ή έμμεσα καλείται να καταβάλει το ελληνικό Δημόσιο για την εφαρμογή του φτάνει στα 1,3 δισ. ευρώ. Για να υπάρχει ένα μέτρο σύγκρισης, το προσδοκώμενο από την τελευταία δέσμη σκληρών μέτρων, που μεταξύ άλλων, καταργεί έναν ολόκληρο μισθό από τον δημόσιο τομέα, αφορά σε έσοδα της τάξης των 4 δισ. Και με ένα μόνο νόμο, τον περίφημο Ν. 3717/2008 για την Ο.Α., τα δημόσια οικονομικά επιβαρύνονται με το 0,2% του ΑΕΠ, το οποίο «πηγαίνει» όλο σε «χρυσά συμβόλαια». Κάπως έτσι η εθνική οικονομία έφτασε στο χείλος του γκρεμού. Οι αριθμοί, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι αποκαλυπτικοί.

    Οπως προκύπτει από τη μελέτη τους, μόνο από τις ασφαλιστικές ρυθμίσεις που προβλέπονται στον 3717/2008 προκαλούνται δαπάνες για τους φορείς κοινωνικής, κύριας και επικουρικής ασφάλισης της τάξης των 650 εκατ. ευρώ. Την εκτίμηση έχει κάνει το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, που όλη την περασμένη εβδομάδα τελούσε υπό κατάληψη από τους πρώην εργαζομένους στην εταιρεία. Την ίδια ώρα, η δαπάνη από την απώλεια εσόδων που συνεπάγεται η μη είσπραξη εισφορών από όσους υπαλλήλους βγαίνουν σε πρόωρη συνταξιοδότηση, λόγω των προβλέψεων του ίδιου νόμου, υπολογίζεται σε 240 εκατ. ευρώ. Και τέλος, για τις κάθε είδους «ειδικές επιδοτήσεις», «κοινωνικές ενισχύσεις» και «επιπρόσθετα μπόνους» υπολογίζεται ότι θα πρέπει να καταβληθούν άλλα 385 εκατ. ευρώ. Κάπως έτσι προκύπτει το άθροισμα του 1,3 δισ. ευρώ, το οποίο, όμως, υπό τις παρούσες οικονομικές συνθήκες, καθίσταται αδύνατο να καταβληθεί, προκειμένου ο νόμος να εφαρμοσθεί.

    Στα ύψη το κόστος

    Σε τι όμως συνίστανται όλες αυτές οι παροχές, που εκτοξεύουν το κόστος σε αυτά τα ύψη και δημιουργούν ακόμη μια στρατιά συνταξιούχουν με μέσο όρο ηλικίας τα 48 με 50 χρόνια; Μεταξύ άλλων:

    - Σε δικαίωμα πλήρους σύνταξης, ανεξαρτήτως ορίου ηλικίας, αρκεί ιπτάμενοι χειριστές, φροντιστές και συνοδοί να έχουν συμπληρώσει μόλις 7.500 μέρες ασφάλισης ή οι άντρες που απασχολούνταν ως προσωπικό εδάφους 9.000 μέρες και οι γυναίκες 7.500 μέρες.

    - Και αυτές όμως οι λίγες -σε σχέση με ό,τι ισχύει γενικότερα- μέρες ασφάλισης θα μπορούσαν να μην είναι πραγματικές, καθώς υπάρχει πρόβλεψη για προσαύξηση 50% για όλες τις ειδικότητες και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και για 100%. Τόσο σε ό,τι αφορά τον χρόνο συνταξιοδότησης όσο και το ποσό της σύνταξης.

    Ακόμα κι έτσι, για να συμπληρωθεί το ποσό του 1,3 δισ. ευρώ, θα πρέπει να συνυπολογισθούν μεταξύ άλλων:

    - Ειδικές επιδοτήσεις ανεργίας, όπου προβλέπεται, για παράδειγμα, η καταβολή όλου του βασικού μισθού και των επιδομάτων που ελάμβαναν οι εργαζόμενοι και μάλιστα προσαυξημένων κατά 2,5%, για τους τέσσερις πρώτους μήνες, ενώ μέχρι να συμπληρωθεί δωδεκάμηνο προβλέπεται μια αποκλιμάκωση, που ξεκινάει από το 70% όλων των παραπάνω παροχών και φτάνει στο 50%.

    - Εννοείται ότι όλο αυτό το διάστημα συνεχίζεται κανονικά η ασφάλισή τους, αλλά με δαπάνη του ΟΑΕΔ και με εισφορές που υπολογίζονται στις προσαυξημένες -δηλαδή στις πλασματικές- μηνιαίες αποδοχές του τελευταίου τριμήνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. - Προβλέπεται επίσης η καταβολή ενός εφ' άπαξ «βοηθήματος», ανεξάρτητα από το αν ο πρώην εργαζόμενος στην Ο.Α. συνταξιοδοτείται ή μετατάσσεται σε άλλη υπηρεσία του Δημοσίου, ενώ το ποσό αυτού του βοηθήματος σε ορισμένες περιπτώσεις (π.χ. ιπτάμενοι) ισοδυναμεί με το 75% των μηνιαίων αποδοχών (συνυπολογίζονται, δηλαδή, βασικός μισθός, επιδόματα και το μπόνους του 2,5%), προσαυξημένο κατά το 1/6 και όλο αυτό πολλαπλασιαζόμενο επί 72! Υποσημείωση: Το τελικό ποσό που προκύπτει και αποτυπώνεται σε... εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, ανά περίπτωση, απαλλάσσεται και από κάθε φόρο και παρακράτηση. Κι επειδή έπειτα από όλα τα παραπάνω, όσοι δεν κατοχυρώσουν δικαίωμα συνταξιοδότησης ενδεχομένως να θεωρήσουν εαυτούς... ριγμένους, αν και μετατάσσονται σε άλλη θέση στο Δημόσιο, γι' αυτούς προβλέπεται ποσό «ειδικής κοινωνικής ενίσχυσης» για τέσσερα χρόνια, που κυμαίνεται από το 55% ώς το 75% των μηνιαιών αποδοχών τους (των επιδομάτων και των ειδικών μπόνους συμπεριλαμβανομένων).

    Και από θυγατρικές

    Πρόκειται κυριολεκτικά για «χρυσά συμβόλαια», που καλείται το Δημόσιο να καταβάλει την ώρα που βρίσκεται ένα βήμα πριν από την πτώχευση. Και μάλιστα, ενώ υποχρεώνεται, αφού τα καταβάλει, να εξακολουθήσει να πληρώνει μισθό σε συγκεκριμένες κατηγορίες πρώην εργαζομένων ίδιο με αυτόν που ελάμβαναν στην Ο.Α., αν και θα έχουν μεταταχθεί σε άλλη υπηρεσία. Κατά κανόνα ως πλεονάζον προσωπικό. Επειτα από όλα τα παραπάνω, μόνο εντύπωση δεν προκαλεί το γεγονός ότι κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή στο ίδιο καθεστώς πίεσαν και μπήκαν ακόμη και εργαζόμενοι σε τρίτες, θυγατρικές, εταιρείες...

    -Αργά την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για την Ο.Α. με τη συμμετοχή μεταξύ άλλων των κ. Ρέππα, Παπακωνσταντίνου και Λοβέρδου, χωρίς όμως να βρεθεί λύση στο πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ...ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ,
    ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ...
    ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΑ, ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ ΣΤΙΣ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ, ΟΥΤΕ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΑΝ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑΝ Σ' ΟΛΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ...
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ "ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΟΥΣΑΝ" ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΒΟΛΕΥΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΟΑ, ΜΟΝΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ....ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΡΕΦΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΠΡΩΗΝ «ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ»
    Μονόδρομος η κλιμάκωση κόντρα στην πολιτική ΕΕ - ΠΑΣΟΚ - ΝΔ
    Με ανακοίνωσή της, η ΕΣΚ Αερομεταφορών επισημαίνει την ανάγκη συνέχισης και πολιτικοποίησης του αγώνα

    Σε συγκέντρωση μπροστά από το υπουργείο Μεταφορών προχώρησαν χτες από το πρωί εκατοντάδες απολυμένοι της «Ολυμπιακής Αεροπορίας» απαιτώντας να υλοποιηθούν άμεσα οι υποσχέσεις που η ίδια η κυβέρνηση έδωσε και αρνείται να εφαρμόσει (για την καταβολή των αποζημιώσεων, τις μετατάξεις και τις συνταξιοδοτήσεις) μετά την παράδοσή της στο ιδιωτικό κεφάλαιο.

    Η άρνηση της εφαρμογής του νόμου που διέπει τους απολυμένους της «Ολυμπιακής» επιβεβαιώθηκε ουσιαστικά και κατά τη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα μεταξύ της ΟΣΠΑ και του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Χάρη Τσιόκα, ο οποίος δήλωσε μεν πως ο νόμος δεν αμφισβητείται αλλά δεν εφαρμόζεται λόγω ενστάσεων που προβάλλει το υπουργείο Οικονομικών, συνεχίζοντας έτσι με τη σειρά του τον εμπαιγμό σε βάρος των απολυμένων που υφίστανται από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Για το θέμα θα δώσει συνέντευξη Τύπου το ΔΣ της ΟΣΠΑ σήμερα Τρίτη, στις 11 το πρωί στο ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ».

    Ενοχοι όσοι ιδιωτικοποιούν τις Μεταφορές
    Σε ανακοίνωσή της η ΕΣΚ - Αερομεταφορών, αναφερόμενη στον αγώνα που εξακολουθούν να δίνουν οι εργαζόμενοι, σημειώνει, μεταξύ άλλων: «Δώσαμε αυτήν την πρωτοφανή και ηρωική μάχη κάτω από αντίξοες συνθήκες κόντρα στις συκοφαντίες και τα ψέματα της κυβέρνησης και παρά τη θέληση της ΟΣΠΑ, που ποτέ δεν πίστεψε στη δύναμη των συναδέλφων και αντί να δυναμώνει και να ενισχύει αυτόν τον αγώνα έκανε τα πάντα για να τον υπονομεύσει. Η ΕΣΚ σε αυτόν τον αγώνα πρωτοστάτησε με όλες τις δυνάμεις της, αποκάλυψε με την σθεναρή στάση της πού θέλει να το πάει η ΟΣΠΑ, αποκάλυψε τους υπεύθυνους για αυτήν την κατάσταση και μαζί με όλους σας βοήθησε να κρατηθεί η κατάληψη.

    Οι υπεύθυνοι δεν είναι άλλοι από τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ - ΝΔ που συναποφάσισαν στην ΕΕ να κλείσουν την ΟΑ και να παραδώσουν τις αερομεταφορές στο ιδιωτικό κεφάλαιο με αποτέλεσμα την απόλυσή μας. Πρέπει να βγάλουμε συμπεράσματα για τα κόμματα αυτά που και σήμερα με σύμμαχο τον ΛΑ.Ο.Σ. παίρνουν τα πιο αντεργατικά μέτρα ενάντια στο σύνολο της εργατικής τάξης της χώρας μας.

    Με το δικό μας αγώνα επιβάλαμε στην κυβέρνηση να ξεκινήσει πάλι τις συζητήσεις με την ΟΣΠΑ. Με το ίδιο αγωνιστικό παλμό πρέπει να συνεχίσουμε τις επόμενες μέρες και να μη νιώθουμε καμιά απογοήτευση αλλά να δυναμώσουμε τον αγώνα για να επιβάλουμε τη μοναδική λύση που είναι η δικαίωση των δίκαιων αιτημάτων μας. Απαιτούμε την άμεση εφαρμογή του ν. 3717 και της πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου ώστε να μη μείνει κανένας συνάδελφος ακάλυπτος.

    Σας καλούμε να μη σκύψετε το κεφάλι, να συνεχίσουμε όλοι μαζί τον αγώνα μέχρι να δικαιωθούν όλοι οι συνάδελφοί μας σε αντίθεση με εκείνους που θέλουν να μας στείλουν στα σπίτια μας και να αγωνιζόμαστε παρακολουθώντας τις εξελίξεις από το Διαδίκτυο. Σας καλούμε να βγούμε όλοι στους δρόμους μαζί με όλους τους εργαζόμενους να αντιπαλέψουμε την πολιτική τους μέχρι να την ανατρέψουμε. Το χρωστάμε στα παιδιά μας».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ Ο ΑΡΧΙΠΑΠΑΡΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ?
    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΔ?
    ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕ Ο ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΜΕ 15000 ΕΥΡΩ (ΤΗΣ ΕΠΤΑΟΑ ΚΛΠ)ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ?
    ΤΩΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. Πέταξα το 1997 με Ολυμπιακή Αεροπορια από Λονδίνο. Πέντε αεροσυνοδοί κάπνιζαν στη μέση του αεροπλάνου. Δεν ξαναπέταξα ΠΟΤΕ με Ολυμπιακή!
    - Πριν ένα μήνα πήγα στη εφορία (ΚΑ Αθηνών). Ενώ περίμενα στην ουρά η υπάλληλος έφυγε, επέστρεψε μετά από 40 λεπτα με τσάντα supermarket γεμάτη με ψώνια.
    - Λάδωσα στη ΔΕΗ και τον ΟΤΕ για να κάνω τη δουλεια μου νόμιμα.
    - Οταν αρρώστησε ο πατέρας μου κρατούσα πάκους με χαρτονομίσματα για να χαρτζιλικώνω ασθενοφόρα, γιατρούς και νοσοκόμες.
    - Η γκόμενά μου δούλευε στη Νομαρχία ως μηχανικός και μου είπε ότι αν επέλεγε να μην λαδωθεί αντί να της δώσουν την επίβλεψη δρόμων και γεφυρών θα επέβλεπε τις τουαλέτες στο λιμάνι.
    - Στο στρατό, το πολιτικό προσωπικό της μονάδας μου δεν δούλευε ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ την ημέρα. Με τις ευλογίες του διοικητή που είχε πελατιακες σχέσεις με μερικούς.
    - Πόσες φορες δημόσιος υπάλληλος μου έκλεισε τον γκισε στα μούτρα στις 12:30 το μεσημέρι κρατώντας το φραπόγαλο και το αναμένο τσιγάρο.... δεν θυμάμαι...
    ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ που συνάντησα μέχρι τώρα.
    Εργάζομαι στη Μεγάλη Βρετανία και τα λεφτά μου δεν τα φέρνω στην Ελλάδα αν δεν:
    - απολυθούν 250.000 αργόσχολοι δημόσιοι υπάλληλοι
    - δουλέψουν οι υπόλοιποι 40 ώρες την εβδομάδα
    - με μειωμένες αποδοχές
    - χωρίς εφαπαξ
    - σύνταξη στα 65
    ΟΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΙ ΕΓΩ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. ΤΙ ΝΕΑ?
    ΞΑΝΑΜΠΗΚΑΜΕ ΣΕ ΥΠΝΩΣΗ?
    ΩΣ ΠΟΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ?
    ΑΡΧΙΣΥΝΔΙΚΑΛΕΣ ΤΙ ΝΕΑ?
    ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ
    ΨΑΛΙΔΙ στα επιδόματα των υπό μετάταξη δημοσίων υπαλλήλων και εργαζομένων στις ΔΕΚΟ, τα οποία στο εξής θα μπορούν να περικόπτονται με απλές αποφάσεις του υπουργού Οικονομικών, βάζει το νομοσχέδιο που κατατέθηκε χθες στη Βουλή.

    Η ρύθμιση αφορά και τους περίπου 2.500 υπαλλήλους της πρώην κρατικής Ολυμπιακής που έχουν υποβάλει αιτήσεις μετάταξης σε άλλες υπηρεσίες του Δημοσίου. Ειδικότερα, όσον αφορά τους μετατασσόμενους υπαλλήλους της Ολυμπιακής και ιδιαίτερα τους πιλότους, αλλά και τους τεχνικούς που επιθυμούν να μεταταγούν στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), στόχος είναι οι μηνιαίες καθαρές αποδοχές τους να μην υπερβαίνουν το πλαφόν των 3.800 ευρώ, όπως άλλωστε θα συμβεί και για το σύνολο των υπολοίπων εργαζομένων.

    Συγκεκριμένα, στο άρθρο 41 του νομοσχεδίου αναφέρεται ότι οι υπάλληλοι των οποίων οι υπηρεσίες μεταφέρθηκαν σε άλλο υπουργείο εξακολουθούν να δικαιούνται τα ειδικά επιδόματα της θέσης προέλευσής τους ή άλλες δαπάνες και μάλιστα στο ύψος όπου αυτά είχαν διαμορφωθεί κατά την ημερομηνία μεταφοράς τους. Ωστόσο, στην αμέσως επόμενη πρόταση διευκρινίζεται πως τα επιδόματα αυτά, «η καταβολή των οποίων βαρύνει την υπηρεσία στην οποία υπηρετούν πλέον οι εν λόγω υπάλληλοι, αναπροσαρμόζονται με απόφαση του υπουργού Οικονομικών».

    Την ίδια στιγμή, με το νομοσχέδιο συμπληρώνονται οι διατάξεις για τις υπό εκκαθάριση εταιρείες, διαδικασία στην οποία βρίσκεται η Ολυμπιακή. Ειδικότερα, με τις νέες διατάξεις επιχειρείται να ξεμπλοκαριστεί το ζήτημα της καταβολής από τον εκκαθαριστή των αποζημιώσεων για τις μη ληφθείσες άδειες του 2009, αλλά και του δώρου των Χριστουγέννων. Επίσης, επιτρέπεται στον εκκαθαριστή να προβαίνει και χωρίς πλειοδοτικό διαγωνισμό σε εκποίηση των περιουσιακών στοιχείων της επιχείρησης στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, εφόσον κριθεί ότι αυτά κινδυνεύουν από φθορά ή υποτίμηση της αξίας τους ή αν η διατήρησή τους είναι δαπανηρή. Ουσιαστικά, ανοίγει ο δρόμος για την εκποίηση του συστήματος κρατήσεων «Galileo» της Ολυμπιακής, αλλά και των τεσσάρων αεροσκαφών και λοιπών περιουσιακών στοιχείων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ
    ΤΟ ΦΙΛΟΛΑΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ
    ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΛΙΑΝΟΙ,ΤΡΑΤΑΔΕΣ,ΚΑΝΔΥΛΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?
    ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. efages ena r apo to syntrofo kleanthi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. ΤΙ ΑΚΟΥΣΑΜΕ
    ΟΣΟΙ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ,ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΤΑ 65.
    Η ΟΣΠΑ ΤΙ ΛΕΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΝ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΑΛΙ ΣΚΟΤΑΔΙ?
    ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΤΙ?
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ?
    ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ?
    ΓΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010 ΩΡΑ 22:10

    Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,



    Συνεχίζεται η αναβλητικότητα της Κυβέρνησης στο να μας ενημερώσει υπεύθυνα για την τελική της απόφαση, ως προς την εφαρμογή των Νόμων και την υλοποίηση όλων των υποχρεώσεων που έχει απέναντί μας.



    Παρότι στην αρχή της εβδομάδας ενημερωθήκαμε ότι το οικονομικό επιτελείο της Κυβέρνησης, με βάση την απόφαση της διευρυμένης σύσκεψης των συναρμόδιων υπουργών, έλαβε την εντολή να αποτυπώσει το ακριβές κόστος της υλοποίησης των ρυθμίσεων του Νόμου 3717/08 και της ΠΝΠ 16/09/2009, προκειμένου κατόπιν να προχωρήσει η Κυβέρνηση στις τελικές της αποφάσεις, κάτι τέτοιο δεν έγινε.



    Οι πληροφορίες μας έλεγαν ότι αυτό θα γινόταν στο τέλος της εβδομάδας, δυστυχώς όμως μέχρι σήμερα δεν έχουμε καμία επίσημη ενημέρωση.



    Αντιθέτως, αυτό που διαπιστώνουμε είναι μια προσπάθεια του οικονομικού επιτελείου, μέσω της κατάθεσης σχετικών Νομοσχεδίων να μας περικόψουν χρήματα (μισθούς, αποζημίωση και άλλα) από αυτά που μας χρωστούν και ακόμα δεν έχουν δώσει.



    Μετά από αυτή την εξέλιξη δεν μας μένει άλλη επιλογή, από το να συνεχίσουμε τον αγώνα μας. Ένας αγώνας από τον οποίο κανένας από εμάς δεν μπορεί και δεν δικαιούται να απουσιάζει.



    Για τον λόγο αυτό καλούμε όλους τους συναδέλφους την Τρίτη 23/3/2010 και ώρα 11:00 μπροστά στο Υπουργείο Οικονομικών στο Σύνταγμα, προκειμένου να απαιτήσουμε απαντήσεις και άμεσες λύσεις.

    Για το Δ.Σ. της ΟΣΠΑ

    Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

    Σταμάτης Χαλβατζής Θεόδωρος Βασιλάρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΩΛΛΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ...ΤΟ ΞΥΛΟ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΤΟ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. Ο ΜΠΑΜΠΟΥΚΗΣ ΕΘΕΑΘΕΙ ΜΕ ΤΡΙΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ.
    ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ 26-3-2010 ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΟΑ.
    ΣΠΕΥΣΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. Το κόστος της λύσης και το κόστος της μη λύσης της Ο.Α.

    Του Κωστη Xατζηδακη*

    Δεν υπάρχουν, φαντάζομαι, πολλοί πολίτες που να συμφωνούν με το κλείσιμο της Πανεπιστημίου από πρώην εργαζομένους της Ολυμπιακής. Και εγώ ο ίδιος, άλλωστε, ως υπουργός, υπήρξα γι' αυτό το θέμα στόχος ακραίων κινητοποιήσεων. Με μια διαφορά: ενώ τώρα όλοι σχεδόν καταδικάζουν, τότε όλοι σχεδόν συμπαρίσταντο. Με αφορμή, όμως, αυτές τις κινητοποιήσεις μερίδας πρώην εργαζομένων στην Ολυμπιακή, ήρθε στην επιφάνεια το ζήτημα των αποζημιώσεων και κάποιοι σήμερα μιλούν για «χρυσά συμβόλαια».

    Πράγματι, το πακέτο κάλυψης των εργαζομένων ήταν γενναιόδωρο. Το είχαμε σημειώσει ήδη από τον Οκτώβριο του 2008. Ωστόσο, είναι αδικαιολόγητο να βλέπουμε μόνο το κόστος και να αγνοούμε εντελώς το πολύ μεγαλύτερο όφελος. Να ψάχνουμε το δέντρο και να χάνουμε το δάσος. Η Ολυμπιακή στοίχιζε στους Ελληνες 1 εκατ. ευρώ ημερησίως. Τετρακόσια περίπου εκατ. ευρώ τον χρόνο. Το πακέτο κάλυψης των εργαζομένων, που σύμφωνα με τον νόμο 3717/2008, έφτασε το 1,26 δισ. ευρώ σε βάθος 25ετίας, ισοδυναμεί με τα ελλείμματα της Ολυμπιακής για τρία χρόνια! Ολα αυτά, σύμφωνα με στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους. Μέσα σ' αυτό το ποσό συνυπολογίζονται και 240 εκατ. ευρώ ως δυνητικές ασφαλιστικές εισφορές, που όμως δεν επρόκειτο ποτέ να καταβληθούν λόγω της πρακτικής αδυναμίας της εταιρείας. Κι ενώ οι «προοδευτικές» δυνάμεις του τόπου αντιδρούν σήμερα για το κόστος του 1,26 δισ. ευρώ, το οποίο, επαναλαμβάνω, θα καταβληθεί σε βάθος εικοσιπενταετίας, λησμονούν ότι μόνο από τις λεγόμενες διαιτητικές αποφάσεις καταβλήθηκε από τον κρατικό προϋπολογισμό στην Ολυμπιακή το ίδιο περίπου ποσό (1,2 δισ. ευρώ) και μάλιστα μόνο μέσα σε τέσσερα χρόνια!

    Το 2009 εισέρρευσαν στα κρατικά ταμεία 177 εκατ. ευρώ από την πώληση στοιχείων ενεργητικού της εταιρείας. Επίσης, αναμένεται να εισρεύσουν σημαντικά ποσά από τη διαδικασία εκκαθάρισης (αεροσκάφη, κτίρια κ. λπ.). Ακόμη περισσότερο: ήδη από φέτος, το 2010, η λύση που δώσαμε στην Ολυμπιακή ελαφρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό. Το 2010, που είναι η πιο «βαριά» και δύσκολη χρονιά του προγράμματος, θα καταβληθούν για τους πρώην εργαζομένους 256 εκατ. ευρώ. Αν η εταιρεία συνέχιζε να λειτουργεί με το ίδιο καθεστώς, θα είχαμε ζημία 400 εκατ. ευρώ. Ακόμη και στη δυσκολότερη, δηλαδή, χρονιά εφαρμογής του προγράμματος το κράτος γλιτώνει περίπου 150 εκατ. ευρώ. Επιπλέον, η νέα Ολυμπιακή μπορεί να αποφέρει κάθε χρόνο στο Δημόσιο έσοδα ύψους δεκάδων εκατ. ευρώ από την καταβολή σπατόσημου, εισφορών στο ΙΚΑ και Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών. Από την παλιά εταιρεία τα ασφαλιστικά ταμεία έχαναν, καθώς δεν κατέβαλλε εισφορές. Από την καινούργια κερδίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. Το κόστος της λύσης και το κόστος της μη λύσης της Ο.Α.

    Του Κωστη Xατζηδακη*

    Δεν υπάρχουν, φαντάζομαι, πολλοί πολίτες που να συμφωνούν με το κλείσιμο της Πανεπιστημίου από πρώην εργαζομένους της Ολυμπιακής. Και εγώ ο ίδιος, άλλωστε, ως υπουργός, υπήρξα γι' αυτό το θέμα στόχος ακραίων κινητοποιήσεων. Με μια διαφορά: ενώ τώρα όλοι σχεδόν καταδικάζουν, τότε όλοι σχεδόν συμπαρίσταντο. Με αφορμή, όμως, αυτές τις κινητοποιήσεις μερίδας πρώην εργαζομένων στην Ολυμπιακή, ήρθε στην επιφάνεια το ζήτημα των αποζημιώσεων και κάποιοι σήμερα μιλούν για «χρυσά συμβόλαια».

    Πράγματι, το πακέτο κάλυψης των εργαζομένων ήταν γενναιόδωρο. Το είχαμε σημειώσει ήδη από τον Οκτώβριο του 2008. Ωστόσο, είναι αδικαιολόγητο να βλέπουμε μόνο το κόστος και να αγνοούμε εντελώς το πολύ μεγαλύτερο όφελος. Να ψάχνουμε το δέντρο και να χάνουμε το δάσος. Η Ολυμπιακή στοίχιζε στους Ελληνες 1 εκατ. ευρώ ημερησίως. Τετρακόσια περίπου εκατ. ευρώ τον χρόνο. Το πακέτο κάλυψης των εργαζομένων, που σύμφωνα με τον νόμο 3717/2008, έφτασε το 1,26 δισ. ευρώ σε βάθος 25ετίας, ισοδυναμεί με τα ελλείμματα της Ολυμπιακής για τρία χρόνια! Ολα αυτά, σύμφωνα με στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους. Μέσα σ' αυτό το ποσό συνυπολογίζονται και 240 εκατ. ευρώ ως δυνητικές ασφαλιστικές εισφορές, που όμως δεν επρόκειτο ποτέ να καταβληθούν λόγω της πρακτικής αδυναμίας της εταιρείας. Κι ενώ οι «προοδευτικές» δυνάμεις του τόπου αντιδρούν σήμερα για το κόστος του 1,26 δισ. ευρώ, το οποίο, επαναλαμβάνω, θα καταβληθεί σε βάθος εικοσιπενταετίας, λησμονούν ότι μόνο από τις λεγόμενες διαιτητικές αποφάσεις καταβλήθηκε από τον κρατικό προϋπολογισμό στην Ολυμπιακή το ίδιο περίπου ποσό (1,2 δισ. ευρώ) και μάλιστα μόνο μέσα σε τέσσερα χρόνια!

    Το 2009 εισέρρευσαν στα κρατικά ταμεία 177 εκατ. ευρώ από την πώληση στοιχείων ενεργητικού της εταιρείας. Επίσης, αναμένεται να εισρεύσουν σημαντικά ποσά από τη διαδικασία εκκαθάρισης (αεροσκάφη, κτίρια κ. λπ.). Ακόμη περισσότερο: ήδη από φέτος, το 2010, η λύση που δώσαμε στην Ολυμπιακή ελαφρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό. Το 2010, που είναι η πιο «βαριά» και δύσκολη χρονιά του προγράμματος, θα καταβληθούν για τους πρώην εργαζομένους 256 εκατ. ευρώ. Αν η εταιρεία συνέχιζε να λειτουργεί με το ίδιο καθεστώς, θα είχαμε ζημία 400 εκατ. ευρώ. Ακόμη και στη δυσκολότερη, δηλαδή, χρονιά εφαρμογής του προγράμματος το κράτος γλιτώνει περίπου 150 εκατ. ευρώ. Επιπλέον, η νέα Ολυμπιακή μπορεί να αποφέρει κάθε χρόνο στο Δημόσιο έσοδα ύψους δεκάδων εκατ. ευρώ από την καταβολή σπατόσημου, εισφορών στο ΙΚΑ και Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών. Από την παλιά εταιρεία τα ασφαλιστικά ταμεία έχαναν, καθώς δεν κατέβαλλε εισφορές. Από την καινούργια κερδίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. Συνάδελφοι τα παραπάνω είναι ένα δημοσίευμα
    της Καθημερινής .
    Ο Χατζηδάκης αντι να κρυφτεί και να μην εμφανίζεται στον κόσμο , αρθρογραφεί και προσπαθεί να μας πείσει ότι πετυχε μια πολύ σημαντική συμφωνία .
    Μάλλον κάτι καλά δεν πάει καλά με αυτόν τον άνθρωπο .
    Κύρια Χατζηδάκη η σιωπή είναι χρυσός .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. Έτσι θα βγούμε να δανειστούμε μόνοι μας και θα πάρουμε το δάνειο που ζητάμε και οι αγορές που είναι κατευθυνόμενες από την Αμερική θα μας δώσουν τα λεφτά όσα και είναι αυτά. Φυσικά με ψηλό επιτόκιο αλλά θα μας τα δώσουν για να μην δηλώσουμε αδυναμία δανεισμού ακόμα. Το ίδιο θα γίνει και τον Ιούνιο αν χρειαστεί και αργότερα και μέχρι να λήξουν τα εθνικά θέματα. Η οικονομία θα βρίσκεται να παραπαίει όλο αυτό το διάστημα και αυτό γιατί θα πρέπει να είναι έτοιμη να γκρεμιστεί ανά πάσα στιγμή και εκεί θα την κρατάνε.

    Φυσικά αυτά όλα είναι καθαρά οι δικές μας αναλύσεις των δεδομένων όπως τα λαμβάνουμε και τα αποκωδικοποιούμε εμείς και σίγουρα μοιάζουν πάλι σε κάποιους σενάρια επιστημονικής φαντασίας ή καταστροφολογία. Ο χρόνος θα μας επιβεβαιώσει η θα μας διαψεύσει. Κρίνοντας όμως το πώς αποκωδικοποιήσαμε στο παρελθόν ανάλογα μηνύματα σε παλαιότερα άρθρα μας και πως αυτά επιβεβαιώθηκαν πιστεύουμε ότι και αυτήν την φορά το ίδιο θα γίνει με μεγάλη μας θλίψη.

    Ευχόμαστε μέσα από την ψυχής μας να μην επαληθευτούμε και ο λαός να ξυπνήσει το συντομότερο δυνατό από τον ύπνο του δικαίου πριν να είναι πια αργά. Η χώρα μας είναι τα ιερά χώματα μας και όχι η οικονομία, να κατεβάσουν τις σημαίες του ΠΑΜΕ οι νέο Έλληνες που διάλεξαν την ημέρα της εθνικής εορτής για να κοιτάξουν την τσεπούλα τους ξεφτιλίζοντας κάθε αίσθημα υπερηφάνειας που έχει απομείνει στην Ελλάδα και στους Έλληνες.

    Να κοιτάξουμε επιτέλους την πατρίδα μας πάνω από την τσέπη μας, γιατί τσέπη με πατρίδα υπάρχει. Χωρίς πατρίδα δεν υπάρχει ούτε τσέπη…….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. Εθνική προδοσία με πρόφαση κατασκευασμένη ψεύτικη χρεωκοπία…..
    Θα ξεκινήσω με μία φράση αγαπημένη του πρωθυπουργού μας που δεν είναι άλλη από το ‘’μηδέν εις το πηλίκιο’’. Αυτήν την φράση την χρησιμοποιώ για όσα συνέβησαν χθες στην σύνοδο κορυφής. Όσο βέβαια και αν προσπάθησαν τόσο οι κυβερνώντες όσο και τα προσκείμενα σε αυτούς πράσινα ΜΜΕ με μπροστάρη την Κα Μακρή (γνωστό κομματικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ) να μας πείσουν ότι από αυτήν την σύνοδο κερδίσαμε και ήταν επιτυχία της κυβέρνησης. Και ότι θα πρέπει να είμαστε χαρούμενοι και αισιόδοξοι σήμερα. Δεν κατάφεραν τίποτε περισσότερο παρά να μας δείξουν για ακόμα μία φορά πόσο γελοίοι είναι και να επιβεβαιώσουν για ακόμη μία φορά τις πραγματικές τους προθέσεις.


    Σε συνέχεια των προσπαθειών του πρωθυπουργού και του επιτελείου του να υπονομεύσουν την όποια προσπάθεια μας επιβάλουν οι εταίροι μας στην Ε.Ε. να κάνουμε για να φτιάξουμε τα οικονομικά μας. Μέσα από δηλώσεις και κινήσεις φτάσαμε χθες στην σύνοδο κορυφής να δώσουμε μία μάχη όπως όλοι έλεγαν για την οικονομία. Φυσικά όποιος πίστευε ότι θα προέκυπτε κάτι θετικό από αυτήν την σύνοδο μόνο αφελείς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Θα σας εξηγήσουμε πάρα κάτω γιατί τα λέμε αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ
    ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΑΝΔΥΛΑΚΗΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΔΑΑΠ.ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ Β1 ΕΙΝΑΙ 200 ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΛΟΙ ΠΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ.ΟΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. ΤΑ ΨΕΥΤΟΠΑΣΟΚΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΝΔΥΛΑΚΗ,ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΑΣ ΕΓΩΠΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΘΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ(ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ)ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. ΕΔΩΣΕ ΧΡΗΜΑ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΚΗΣ?
    ΤΙ ΝΕΑ?
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΜΟΥΓΓΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙ ΑΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΕΣ ΤΟΝ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΣ ΠΟΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ?
    ΕΧΠΑ ΑΚΟΥΣ?
    ΕΠΤΑΟΑ ΑΚΟΥΣ?
    ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΠΑΠΑΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣΟΥΝ .
    ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΔΙΚΑΛΕΣ ΤΣΙΜΠΗΣΑΤΕ
    ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΤΕ ΡΕ
    ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΟΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΜΟΥΓΚΑΜΑΡΑ ΣΤΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΟΣΠΑ?
    ΟΥΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ?
    ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ?
    ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΟΥΚΗ?
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΕΑ
    ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΞΥΛΟ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΞΥΛΟ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ ??????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. αυριο 15-4-2010 ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΟΣΠΑ στις 14.00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. Να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε την λειτουργία της Ο.Σ.Π.Α. για το επόμενο διάστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ, Ο ΜΕΓΑΣ: Απολυμένοι Ο.Α. ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. ΤΟ οικοπεδο υπαρχει ,η το φαγε η ΟΣΠΑ;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. Distixos den eiste arketa ponirememoi. Xypniste prin sas fane ta mounopana oti exei apomeinei. Se poustides prepei na apantate me pousties.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΑΑΑΑΑΑ
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ
    ΠΑΠΑΡΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ-ΨΕΥΤΟΘΑΤΣΕΡΙΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. Η απλή λογική και δικαιοσύνη λέγει ότι εδώ υπάρχουν θύματα και θύτες.

    Ανάμεσα στους θύτες που είναι ένοχοι εσχατης προδοσίας είναι οι πολιτικοί από το 1974 και μετά, οι αδηφάγοι τεμπέληδες συνδικαλιστές (μερικοί γίνανε και υπουργοί), οι γνωστοί διαπλεκόμενοι τον media και τον κατασκευών, τα επαχθή λαμόγια τις κρατικής μηχανής και φυσικά οι κομματάρχες ψηφοσυλλέκτες τοπικοί καταστροφικοί φεουδάρχες.

    Ο καθένας μας ας ονομάσει δυο τέτοιους και ας αρχίσει η κάθαρση.

    Αν κάποιος από εμάς είναι ένοχος ας παραδεχτεί την ενοχη του και να πλήρωση την πίνει του η ας φυγή για πάντα από αυτό τον τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

    * την ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑ των "Ελληνων"(?)πολιτικων.

    *την ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ των ξενων.

    *την ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ των κλεπτων.

    *την ΕΛΛΕΙΨΗ της παρουσιας της δικαιοσυνης.

    *την ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ του Συνταγματος στα μετρα των πολιτικων.

    * την ΕΛΛΕΙΨΗ θεσμων απο ιδρυσεως του Ελληνικου Κρατους.

    *....

    * Ο καθενας μας μπορει να σωμπληρωσει ενα κατεβατο απο παρανομιες και ασχημιες των πολιτικων μας!...

    ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ!..

    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΘΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΟΑ ΜΑΣ.ΟΣΠΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΝ ΝΤΕΛΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ. ΟΥΣΤ,ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. ΜΙΑ ΒΡΩΜΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΠΑΡΑΣ ΠΕΠΠΑΣ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΕΙΣ.
    ΤΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  178. ΤΟ ΠΑΠΑΡΙ Ο ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  179. ΜΟΥΓΚΑΜΑΡΑ................
    ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  180. ΡΕ ΠΑΠΑΡΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ?
    ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  181. h ΟΣΠΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  182. ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΒΙΖΙΤΟΥΔΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ-ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΝΙΞΙΜΟ ΣΤΗ ΦΑΛΚΟΝΕΡΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ..ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ;ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ,ΑΝΕΡΓΟΙ,ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ;
    Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ-ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  183. ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΒΙΖΙΤΟΥΔΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ-ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΝΙΞΙΜΟ ΣΤΗ ΦΑΛΚΟΝΕΡΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ..ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ;ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ,ΑΝΕΡΓΟΙ,ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ;
    Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ-ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  184. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΙ ΠΑΠΑΡΕΣ?
    ΤΙ ΜΟΥΓΚΑΜΑΡΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ?
    ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  185. syndikales koyfales keisate thn o.a me tis pousties sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  186. gemisate to aerodromio me managers kai perimenate toys epoxiakoys me 670 eyro na bgaloyn th doyleia- ana 7 atoma ki enas manager poy den patage pote sth doyleia ki eperne 5000 eyro to mhna. se oles tis apergies pernate goniki adeia na mhn xasete to merokamato,h sas baragane karta ta tsirakia sas kai se nyxterino orario prosopiko asfaleias.skata sto tafo sas kathikia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  187. ΧΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΠΟΣΟ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ. 10 ΑΤΟΜΑ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΙΚΑ/ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!!
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΙ ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ-ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΖΟΥΝ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ-[ Δ.Λ ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  188. ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ...ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Κ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΚΙΔΗΣ ΗΜΑΣΤΑΝ 300 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 2000 ΚΑΤΩ ΑΠΟ 40....ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ Κ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ...ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ...ΤΥΧΑΙΟ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ....... ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΗΓΙΟΜΑΣΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΩΡΑΙΑ Κ ΚΑΘΑΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  189. ΝΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΗ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ.
    ΑΚΟΥΣΕ ΠΑΠΑΡΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ.
    ΕΣΕΙΣ ΓΛΥΦΑΤΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  190. ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΤΟΝ ΕΓΛΥΦΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ- ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ- ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  191. ΑΛΛΟΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΗΣ είπε...
    ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ
    ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΑΝΔΥΛΑΚΗΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΔΑΑΠ.ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ Β1 ΕΙΝΑΙ 200 ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΛΟΙ ΠΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ.ΟΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΕ

    16 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2009 7:15 Π.Μ.

    ΠΡΙΝ 6 ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΝΔΥΛΑΚΗΣ-ΜΕΓΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΣΠΑ/ΕΠΤΑΟΑ -ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ.
    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή