Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Ένα νέο blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε με σκοπό την έναρξη συζητήσεων γύρω απ' τις Ολυμπιακές Αερογραμμές και την Ολυμπιακή Αεροπορία.

33 σχόλια:

  1. Δεν μεταφέρουν βαριά ασθενείς με την Olympic Air
    Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2009, 14:16

    Η ιδιωτικοποίηση της Ολυμπιακής έχει πλέον ως αποτέλεσμα την μη μεταφορά ασθενών με φορείο με τα αεροσκάφη της Olympic Air.

    Καθώς ούτε οι άλλες δύο ιδιωτικές εταιρίες (Αegean, Athens Airways) αναλαμβάνουν τέτοιου είδους αερομεταφορές, ο μόνος τρόπος για την μεταφορά ασθενών από τα νησιά προς την ηπειρωτική χώρα είναι τελικά τα στρατιωτικά αεροσκάφη.

    Όμως αυτή η λύση αποδεικνύεται εξαιρετικά πολύπλοκη. Η ταλαιπωρία που υφίστανται ασθενείς και συνοδοί είναι μεγάλη.

    Θανάσιμη καθυστέρηση των στρατιωτικών αεροσκαφών

    Η καθυστέρηση λόγω των διαδικασιών μέχρι την απογείωση, ειδικά για τους βαριά τραυματισμένους σε τροχαία, μπορεί να αποδειχτεί τελικά θανάσιμη.

    Για παράδειγμα ένα στρατιωτικό αεροσκάφος που θα κληθεί να παραλάβει ασθενείς από την Μυτιλήνη θα χρειαστεί τουλάχιστον τρεις ώρες - για να ετοιμαστούν τα απαραίτητα έγγραφα - μέχρι να απογειωθεί από το αεροδρόμιο της Ελευσίνας.

    Όμως και το κόστος πτήσης των στρατιωτικών αεροσκαφών είναι ιδιαίτερα υψηλό για το ελληνικό δημόσιο.

    Η Ιατρική Υπηρεσία του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης διαμαρτύρεται εδώ και καιρό προς κάθε αρμόδιο, αλλά δυστυχώς απάντηση δεν παίρνει.

    Τι λέει η εταιρία

    Όπως δήλωσε τοπικός προϊστάμενος της Olympic Air στην Μυτιλήνη, η εταιρεία δεν μεταφέρει τους κατάκοιτους ασθενείς με τα αεροσκάφη της, καθώς «τα αεροσκάφη δεν διαθέτουν σύστημα αναδίπλωσης των καθισμάτων, ώστε να μπορεί να προσαρμοστεί το φορείο, αλλά ούτε και παροχές για τα υποστηρικτικά μηχανήματα».


    Ασθενείς που χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα

    Το ζήτημα αφορά ασθενείς με καρδιολογικά προβλήματα που ταξιδεύουν με μηχανική υποστήριξη προς στην Αθήνα, προκειμένου να υποβληθούν σε επέμβαση εμφύτευσης βηματοδότη.

    Άλλοι είναι ασθενείς με πνευμονολογικά προβλήματα που ταξιδεύουν σε φορείο υποστηριζόμενοι από φορητή μονάδα παροχής οξυγόνου.

    Πολλά είναι και τα περιστατικά κατάκοιτων πολιτών με διάφορες σοβαρές παθήσεις για τις οποίες απαιτείται εξειδικευμένη νοσηλεία και επεμβάσεις στην Αθήνα.

    Τα παραπάνω σοβαρά περιστατικά δεν διακομίζονταν στην Αθήνα μέσω των πλοίων καθώς οι γιατροί δεν ρισκάρουν να στείλουν τον ασθενή να ταξιδέψει 10 ώρες με το πλοίο της γραμμής, καθώς θεωρούν ότι κάτι τέτοιο είναι πολύ πιθανό να αποβεί μοιραίο για τον ίδιο.

    Επειδή η Ολυμπιακή ήταν η μόνη εταιρεία που ανέκαθεν αναλάμβανε τη μεταφορά και τέτοιων σοβαρών περιστατικών, περνούσε απαρατήρητο το γεγονός ότι οι άλλες δυο ιδιωτικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στα ίδια αεροδρόμια, δεν δέχονταν τη μεταφορά ασθενών με φορείο.


    Πηγή: Αιολικά Νέα Μυτιλήνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ «ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ»
    Χορτάτοι από υποσχέσεις
    Το έγκλημα που ξεκίνησε η κυβέρνηση της ΝΔ με την απόλυση των χιλιάδων εργαζομένων στον πρώην όμιλο της «Ολυμπιακής Αεροπορίας», προσπαθεί να ολοκληρώσει σήμερα η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, εμπαίζοντας τους εργαζόμενους, στην προσπάθειά της, να καταργήσει κάθε εναπομείναν δικαίωμά τους. Χτες, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης των απολυμένων έξω από το υπουργείο Απασχόλησης (Σταδίου) και ενώ ο υπουργός Α. Λοβέρδος είχε δεσμευτεί ότι θα δώσει σαφείς δεσμεύσεις, δήλωσε ότι μέχρι την Πέμπτη «θα» δοθεί η κοινή υπουργική απόφαση που θα ρυθμίζει τα συνταξιοδοτικά και μέχρι την Παρασκευή «θα» ρυθμιστεί το θέμα της καταβολής των αποζημιώσεών τους.

    Τη συμπαράσταση του ΚΚΕ στον αγώνα τους μετέφερε χτες στη συγκέντρωση ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Πρωτούλης. Με ανακοίνωση που μοιράστηκε πλατιά στους εργαζόμενους, η Κομματική Οργάνωση Αερομεταφορών του ΚΚΕ τούς καλεί να βγάλουν συμπεράσματα για τις πολιτικές δυνάμεις του ευρωμονόδρομου, αλλά και τις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες, που έβαλαν πλάτη για την ιδιωτικοποίηση της ΟΑ και να συντονίσουν τη δράση τους με τους υπόλοιπους εργαζόμενους, το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, συμμετέχοντας σήμερα στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περιμένουν τον Γιώργο για Ο.Α.Του ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΜΟΥΡΗ Την επιστροφή του Γ. Παπανδρέου από τις ΗΠΑ αναμένουν στο υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να δοθεί λύση στην καταβολή των αποζημιώσεων στους απολυμένους της κρατικής Ολυμπιακής.
    Οι εργαζόμενοι στις πρώην κρατικές Ολυμπιακές Αερογραμμές και Ολυμπιακή Αεροπορία - Υπηρεσίες συμπληρώνουν σήμερα μια εβδομάδα κατάληψης της Πανεπιστημίου, έξω από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και, όπως φαίνεται, είναι πιθανόν να παραμείνουν εκεί για αρκετό ακόμα διάστημα. «Δεν έχουμε κανένα λόγο να μείνουμε εδώ αν αποδοθούν οι αποζημιώσεις μας. Εχουν περάσει 25 ημέρες και οι περισσότεροι έχουμε χρεωθεί από παντού... Ζητάμε ό,τι πιο απλό και αυτονόητο υπάρχει -την εφαρμογή του νόμου» δηλώνουν στην «Ε» εργαζόμενοι.

    Κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών αιτιολογούν την ανάγκη της πρωθυπουργικής παρέμβασης με το επιχείρημα ότι τα ποσά που προβλέπεται από τον νόμο να καταβληθούν ως αποζημιώσεις είναι ιδιαιτέρως υψηλά και πως, ιδίως μετά τα σκληρά μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, μπορεί να θεωρηθεί πως συνιστούν πρόκληση.

    Ωστόσο, απολυμένοι από την «Ολυμπιακή» επισημαίνουν πως οι αποζημιώσεις είναι απολύτως δίκαιες, βασίζονται μέχρι κεραίας στις διατάξεις της εργατικής νομοθεσίας περί απολύσεων και πως σε καμία περίπτωση δεν συνιστούν «χρυσά αλεξίπτωτα».

    Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζήτημα τέθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε σύσκεψη υπό τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλο, με τη συμμετοχή παραγόντων από τα συναρμόδια υπουργεία Οικονομικών, Απασχόλησης και Υποδομών. Στη σύσκεψη φέρεται να εξετάστηκε και το ενδεχόμενο να ζητηθεί και η γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, κάτι που οι απολυμένοι μεταφράζουν ως προσπάθεια από την πλευρά της κυβέρνησης να κερδίσει χρόνο. *

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στις επάλξεις παραμένουν οι απολυμένοι της πρώην Ολυμπιακής Αεροπορίας...

    Στις επάλξεις παραμένουν οι απολυμένοι της πρώην Ολυμπιακής Αεροπορίας, οι οποίοι συνεχίζουν για Πέμπτη ημέρα την κατάληψη στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, αλλά και την οδό Πανεπιστημίου.

    Η σημερινή ημέρα θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους, αφού αναμένεται να μεταβεί στο Λογιστήριο του Κράτους ο υφυπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης, αλλά και οι εργαζόμενοι, ώστε να επαναλειτουργήσει η υπηρεσία.

    Οι απολυμένοι της πρώην Ολυμπιακής έχουν καταλάβει το κτίριο του Γενικού Λογιστηρίου από το βράδυ της Τετάρτης, ζητώντας να υπογραφεί η Κοινή Υπουργική Απόφαση για να βγουν στη σύνταξη και να πάρουν τις αποζημιώσεις τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια εταιρεία που είχε την ατυχία να αποκτήσει
    σκουλήκια έλληνες πολιτικούς στο σβέρκο της.
    Και σκουλήκια εργατοπατέρες που είχαν σκοπό να γίνουν και αυτοί πολιτικοί
    (ή κάτι τέτοιο ή να τους γλείφουν/αναθεματίζουν, ανάλογα το κόμμα, βεβαίως βεβαίως).
    Και τέλος, ένα κάρο κλασικούς τεμπέληδες/κατουρημένων-ποδιών-γλωσσοφιλητές
    για εργαζόμενους (εξαιρούνται οι πιλότοι και η Τεχνική Βάση,
    οι τύποι είναι απλά ΜΑΣΤΟΡΕΣ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΛΛΟΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΗΣ είπε...
    ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ
    ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΑΝΔΥΛΑΚΗΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΔΑΑΠ.ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ Β1 ΕΙΝΑΙ 200 ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΛΟΙ ΠΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ.ΟΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΕ

    16 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2009 7:15 Π.Μ.

    ΠΡΙΝ 6 ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΝΔΥΛΑΚΗΣ-ΜΕΓΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΣΠΑ/ΕΠΤΑΟΑ -ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ.
    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συνταξιούχος της Ολυμπιακής και η Μιλένα

    Αφού έφαγαν το καταπέτασμα και μας φέσωσαν για διακόσια χρόνια να δείτε που στο τέλος θα φάνε κι εμάς… Ο λόγος για την τέως υπουργό του Σημίτη και «ιδιαιτέρα» γραμματέα του «σιδερένιου» μακαρίτη Ανδρέα Παπανδρέου, Μιλένα Αποστολάκη.


    Η κυρία Αποστολάκη βγαίνει στην σύνταξη πρόωρα στην Ολυμπιακή, με τον νόμο που έφτιαξε η ΝΔ και που τροποποίησε πρόσφατα ο κολλητός της υπουργός, «Βασιλάκης Καΐλας», κατά κόσμον Λοβέρδος.

    Η σύνταξη της εκτιμάται ότι θα φτάνει τα 2.500 ευρώ, με 21 χρόνια «υπηρεσίας» στην Ο.Α. Εμείς, όλοι οι υπόλοιποι, με 40 χρόνια υπηρεσίας θα παίρνουμε – αν ποτέ πάρουμε – 850 ευρώ. Τέτοια είναι η λιγούρα της, που θα πίεζε συνεχώς τον Λοβέρδο να «τακτοποιήσει» τους συμβασιούχους της Ολυμπιακής όσο πιο γρήγορα γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://oaxworkers.wordpress.com/%CE%BD%CE%B5%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%BF-%CF%83-%CF%80-%CE%B1/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ντροπη ΣΑΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΒΟΥΛΙΑΞΑΤΕ ΤΗΝ Ο-Α ΑΧΡΗΣΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. MANAGERS KAI SYNDIKALES XAFIEDES THS O.A

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 2800 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΕΝΣΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΛΙΜΠΙΑΚΗΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΙΣ. ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΟΥΛΕΨΑΤΕ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΡΑΤΕ ΔΙΠΛΑ ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ 600 ΕΥΡΟ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΦΑΜΠΡΗΚΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗΑΞΑΤΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Νομίζατε ότι οι ΔΕΚΟ έχουν όρεξη για μειώσεις μισθών και περικοπές; Παρά τους τεράστιους μισθούς που παίρνουν οι περισσότεροι (συνυπολογίζοντας και τα επιδόματα φυσικά), δεν πρόκειται να βάλουν μυαλό. Έχουν μάθει με τσαμπουκά και απειλές να … «δικαιώνονται»!
    Μαθαίνουμε ότι οι διοικήσεις κάποιων ΔΕΚΟ δεν ..............
    στέλνουν καθόλου στοιχεία για τις αμοιβές του προσωπικού τους. Αυτό σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνουν από κρίση. Αρνούνται να μειώσουν επιδόματα, κατοχυρωμένα έπειτα από "δημοκρατικούς αγώνες του ελληνικού λαού"!
    Την κρίση θα την πληρώσουν οι συνταξιούχοι και οι χαμηλόμισθοι εργαζόμενοι. Ποτέ οι παχυλά αμειβόμενοι εργατοπατέρες και συνδικαλιστές.
    Το δίκαιο των συντεχνιών είναι πάνω από κάθε νόμο και απόφαση.
    Είναι υπεράνω κράτους και Κοινοβουλίου. Κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν τι έχει γίνει! Δεν μπορούν να δεχτούν ότι το κοστοβόρο και σπάταλο κράτος και οι αντιπαραγωγικές νοοτροπίες που έχουν καλλιεργήσει, μας έχουν φέρει σε αυτό το χάλι. Ένα βήμα πριν τον γκρεμό.
    Η πολιτική της μείωσης του τεράστιου κόστους του κράτους είναι μονόδρομος……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΡΙΜΑ........ΤΟΣΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΗΣ ΑΛΕΚΑΣ ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΓΟΜΙΣΘΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΣΥΝΤΕΧΝΙΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑ ΝΟΥ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ναι, ναι, κάτι πρέπει να γίνει...
    Να στρωθούν οι τεμπελχανάδες οι Έλληνες στη δουλειά και να ξεκουμπιστούν απ το Δημόσιο περιλαμβάνεται στις εκδοχές του κάτι πρέπει να γίνει ?
    Γιατί για λογαριασμό εκατομμυρίων βολεμένων κρατικοδίαιτων αργόσχολων τρωκτικών, ουδείς θα επαναστατήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στο ''βασίλειο'' της ΔΕΗ υπάρχουν ''γαλαζοαίματοι'' συνδικαλιστές που αμείβονται βρέξει χιονίσει πλουσιοπάροχα την ώρα που πληβείοι συνάδελφοι τους όπως οι εναερίτες ρισκάρουν τη ζωή τους υπομένοντας όπως όλοι οι Έλληνες την περικοπή του εισοδήματος τους.
    Όπως αποκαλύπτει το Capital, οι υψηλόβαθμοι συνδικαλιστές της ΔΕΗ, αυτοί που ''σπρώχνονται'' για δηλώσεις στα κανάλια δηλαδή, απολαμβάνουν εξωφρενικών προνομίων με την πριμοδότηση όλων των διοικήσεων του μεγαλύτερου εργοδοτικού φορέα της χώρας.

    Διαβάστε λοιπόν γιατί διαγκωνίζονται κάποιοι να γίνουν συνδικαλιστές.

    Προβλέπεται λοιπόν πως όποιος αποκτά την ιδιότητα μέλους του Δ.Σ. και ανήκε κατά τον ορισμό του στο Δ.Σ. στο προσωπικό της εταιρείας, εντάσσεται αυτομάτως στο ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΟ μισθολογικό κλιμάκιο της κατηγορίας του, λαμβάνει επίδομα ευδόκιμης παραμονής, απασχολείται ως ειδικός σύμβουλος υπαγόμενος στο Διευθύνοντα Σύμβουλο και λαμβάνει ειδικό προσωπικό επίδομα.

    Μάλιστα στη ΔΕΗ επί διοίκησης Αθανασόπουλου, είχαν προχωρήσει σε σημαντικές αυξήσεις, πάνω από 60%, του επιδόματος στάθμης ευθύνης που παίρνουν τα στελέχη της επιχείρησης καθιερώνοντας ταυτόχρονα επίδομα βοηθού γενικού διευθυντή.

    Πίσω από τους συνδικαλιστές είχε στηθεί και ένα άλλο πανηγύρι με επιδόματα που έπρεπε να φτάσουμε στο χείλος της χρεοκοπίας για να τα περικόψουμε τελικά με εντολή της κακιάς τρόικας.
    Διατηρείστε την ψυχραιμία σας διαβάζοντας πως με βάση σύμβαση εργασίας του 1977, χορηγείται επίδομα επικινδυνότητας στους χειριστές φάξ, στους εργαζόμενους που βγάζουν φωτοτυπίες και στους φωτογράφους της επιχείρησης που εμφανίζουν φωτογραφίες!

    Στα Ελληνικά Πετρέλαια εκτός από τους 17,5 μισθούς που λαμβάνουν οι εργαζόμενοι, κάποιοι από τους οποίους πιθανότατα δικαίως λόγω της φύσης της εργασίας, χορηγούνται επιδόματα που εαν δεν ενδιαφέρουν τον εισαγγελέα θα ενδιέφεραν σίγουρα διαγωνισμούς ευρεσιτεχνίας.Υπάρχει λοιπόν πριμ αγοράς γαλοπούλας τα Χριστούγεννα και βέβαια αρνιού για το Πάσχα όμως το κορυφαίο είναι πως παρέχεται ετήσιο επίδομα χρήσης του κυλικείου, παρότι η χρήση των εστιατορίων των εγκαταστάσεων είναι ΔΩΡΕΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ANTE RE KOPRITES LIGA FAGATE THELETE KI OMOLOGA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΑΝΕ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΕΣ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΑ ΑΝΤΡΕΙΚΕΛΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ .ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝ ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΚΙ ΕΞΩ ΑΠ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ .ΤΟ 90% ΗΤΑΝ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΙ. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΟΣΩΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΑΝΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΕ ΦΤΗΝΑ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑΤΑ .ΟΛΑ ΕΔΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΦΡΙΚΤΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ,ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ .ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ετσι ακριβως ειναι -εχω φιλο 42 ετων με 16 χρονια ενσημα παιρνει κανονική συνταξη απο το φορο του γεροντακου που δεν εχει να φαει και ντρεπεται οταν τον φωνάζω συνταξιουχο σε δημόσιο χωρο ,ομως τα αδικα λεφτα σκοτωνουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. kamia afksisi tha paroumeeeeeeeee ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΤΑΝ ΜΗΝΥΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ Η ΜΗΝΥΣΗ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΗΝΥΘΕΝΤΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ .ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΟΡΔΕΛΑ. Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΑ ΕΧΩ ΧΑΜΕΝΑ .ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΣ ΒΑΘΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. http://axiologisibouleytwn.wordpress.com/%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B7-%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%B1/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. TIMH KAI DOXA

    ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πολλές γυναίκες παραπονιούνται ότι ο κόλπος τους είναι είτε πολύ «σφικτός» είτε πολύ «χαλαρός», και πολύ άνδρες προβληματίζονται σχετικά με τη φυσιολογία του κόλπου.

    Υπάρχουν πολλές εικασίες σχετικά με αυτό το ζήτημα. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι 1) ο γυναικείος παρθένος κόλπος είναι πολύ σφικτός 2) το χάσιμο της παρθενιάς τον κάνει μόνιμα χαλαρό.3) το συχνό σεξ τον χαλαρώνει ακόμα περισσότερο και 4) η γέννα τον χαλαρώνει ακόμα πιο πολύ και πιθανότατα και μόνιμα. Η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική.

    Φαντάσου μια πετσέτα χεριών χωμένη μέσα σε μια κάλτσα ζουλιγμένη από δυο χέρια. Η κάλτσα είναι ο κόλπος. Η πετσέτα είναι ο διπλωμένος μυικός ιστός του κολπικού τείχους. Και τα χέρια είναι οι μυες που περικλείουν το κόλπο.

    Όταν είναι όλα φυσιολογικά- πέρα από τη στιγμή της σεξουαλικής επαφής και του τοκετού- ο κολπικός μυικός ιστός είναι σφυκτός. Το άγχος μπορεί να κάνει το κόλπο ακόμα πιο σφυκτό ( για αυτό μερικά κορίτσια δυσκολεύονται να βάλουν ταμπόν μερικές φορές)



    Καθώς μια γυναίκα ερεθίζεται σεξουαλικά ο κόλπος χαλαρώνει. Βιολογικά αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό καθώς έτσι βοηθάτε η αναπαραγωγή του είδους. Ο σφικτος κόλπος εμποδίζει τη σεξουαλική πράξη ενώ ο χαλαρός αυξάνει τις πιθανότητες εγκυμοσύνης.

    Αν ο κόλπος έχει πολύ σφικτή αίσθηση κατά τη διάρκεια του σεξ, η γυναίκα

    1) δεν ενδιαφέρεται τόσο

    2) δεν έχει ερεθιστεί αρκετά ώστε να μπορέσει να λιπανθεί ο κόλπος .

    Αν ένας άντρας ο οποίος προσπαθεί να κάνει σεξ μια γυναίκα προτού αυτή είναι αρκετά ερεθισμένη , τότε η δεν ξέρει τι κάνει ή απλά είναι άγαρμπος στις ερωτικές του κινήσεις.

    Τα προκαρτακτικά είναι πολύ σημαντικά καθώς βοηθάνε τόσο τη γυναίκα να χαλαρώσει και να απολαύσει το σεξ αλλά και το ζευγάρι να περάσει καλύτερα. Πολλοί υποστηρίζουν ότι τα προκαταρκτικά πρέπει να διαρκούν μέχρι και μισή ώρα. Τα λιπαντικά που κυκλοφορούν στο εμπόριο μπορούν να βοηθήσουν στη διέγερση. Αν το πρόβλημα όμως είναι έντονο, σίγουρα χρειάζεται η γνώμη ενός εξειδικευμένου ιατρού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πολλές γυναίκες παραπονιούνται ότι ο κόλπος τους είναι είτε πολύ «σφικτός» είτε πολύ «χαλαρός», και πολύ άνδρες προβληματίζονται σχετικά με τη φυσιολογία του κόλπου.

    Υπάρχουν πολλές εικασίες σχετικά με αυτό το ζήτημα. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι 1) ο γυναικείος παρθένος κόλπος είναι πολύ σφικτός 2) το χάσιμο της παρθενιάς τον κάνει μόνιμα χαλαρό.3) το συχνό σεξ τον χαλαρώνει ακόμα περισσότερο και 4) η γέννα τον χαλαρώνει ακόμα πιο πολύ και πιθανότατα και μόνιμα. Η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική.

    Φαντάσου μια πετσέτα χεριών χωμένη μέσα σε μια κάλτσα ζουλιγμένη από δυο χέρια. Η κάλτσα είναι ο κόλπος. Η πετσέτα είναι ο διπλωμένος μυικός ιστός του κολπικού τείχους. Και τα χέρια είναι οι μυες που περικλείουν το κόλπο.

    Όταν είναι όλα φυσιολογικά- πέρα από τη στιγμή της σεξουαλικής επαφής και του τοκετού- ο κολπικός μυικός ιστός είναι σφυκτός. Το άγχος μπορεί να κάνει το κόλπο ακόμα πιο σφυκτό ( για αυτό μερικά κορίτσια δυσκολεύονται να βάλουν ταμπόν μερικές φορές)



    Καθώς μια γυναίκα ερεθίζεται σεξουαλικά ο κόλπος χαλαρώνει. Βιολογικά αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό καθώς έτσι βοηθάτε η αναπαραγωγή του είδους. Ο σφικτος κόλπος εμποδίζει τη σεξουαλική πράξη ενώ ο χαλαρός αυξάνει τις πιθανότητες εγκυμοσύνης.

    Αν ο κόλπος έχει πολύ σφικτή αίσθηση κατά τη διάρκεια του σεξ, η γυναίκα

    1) δεν ενδιαφέρεται τόσο

    2) δεν έχει ερεθιστεί αρκετά ώστε να μπορέσει να λιπανθεί ο κόλπος .

    Αν ένας άντρας ο οποίος προσπαθεί να κάνει σεξ μια γυναίκα προτού αυτή είναι αρκετά ερεθισμένη , τότε η δεν ξέρει τι κάνει ή απλά είναι άγαρμπος στις ερωτικές του κινήσεις.

    Τα προκαρτακτικά είναι πολύ σημαντικά καθώς βοηθάνε τόσο τη γυναίκα να χαλαρώσει και να απολαύσει το σεξ αλλά και το ζευγάρι να περάσει καλύτερα. Πολλοί υποστηρίζουν ότι τα προκαταρκτικά πρέπει να διαρκούν μέχρι και μισή ώρα. Τα λιπαντικά που κυκλοφορούν στο εμπόριο μπορούν να βοηθήσουν στη διέγερση. Αν το πρόβλημα όμως είναι έντονο, σίγουρα χρειάζεται η γνώμη ενός εξειδικευμένου ιατρού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έγώ χαζογέλασα λίγο αμήχανα… μετά γύρισε και άρχισε να μου χορεύει αισθησιακά τρίβοντας το πεταχτό κωλαράκι της πάνω μου και μόλις έφτασε στον πούτσο μου που ήταν κάργα καυλωμένος σταμάτησε λίγο γιατί τα έπαιξε… μετά όμως καύλωσε και η ίδια. Επικέντρωνε και έβαζα το πούτσο μου ανάμεσα από τα κωλομέρια της και πήγαινε πάνω κάτω ρυθμικά και αισθησιακά…. εγώ δεν άντεχα έχυσα κάνοντας και μια σιγή κραυγή –αααα, γύρισε και με φίλησε.


      -Καύλα είσαι μανάρι μου.. έλεγε


      Είχα παγώσει αλλά κάτι μέσα μου διέγραψε όλες τα ταμπού, τις προκαταλήψεις και μαλακίες και της χούφτωσα τον κώλο με το ένα μου χέρι ενώ με το άλλο ξεκούμπωνα το παντελόνι μου η πούτσα μου βγήκε έξω από το παντελόνι μου και καθώς φιλιόμασταν της έσπρωξα το κεφάλι με δύναμη προς τα κάτω εκείνη άγρια ξεπεταμένη από τα νιάτα τις… άρχισε να μου γλείφει το πουτσοκέφαλο και να μου τον ρουφάει τόσο πολύ που πίστευα ότι θα τον ξεκολλήσει.. άρχισε και τον έβαζε όλο μέσα στο στόμα της όλον όμως δεν καταλάβαινε τίποτα το βαθύ της λαρύγγι τον κατάπινε τον πούτσο δεν τον έγλειφε απλώς.


      Ένιωθα τον πούτσο να τον κλείνει και να τον σφίγγει το λαρύγγι της καθώς μούγκριζε και έλεγε καβλόλογα πως ήθελε να την σκίσω… Δεν άργησα πάλι να τελειώσω μέσα στο στόμα τις και εκείνη με μία μόνο τα πήγε όλα κάτω μια μπούκα γεμάτη χύσια η ψολοπουτάνα θεία μου.. Της έδωσα ένα χαστούκι δυνατό, την πήρα από τα μαλλιά και την πήγα μέσα στο κρεβάτι την πετάω πάνω και τις λέω


      -Τώρα δεν θα είσαι μόνο η θεία μου αλλα θα γίνεις και η πουτάνα μου το κατάλαβες???


      Χτυπιότανε από την καύλα και βόγγαγε καθώς χαϊδευότανε πάνω στο κρεβάτι…


      -Κατάλαβες moi ξεκωλιάρα ???


      -ΜΑΛΙΣΤΑ καυλιάρη ανιψιέ μου!!


      Τότε την γυρνάω ανάσκελα και της σηκώνω το φόρεμα μέχρι την μέση … αυτό που αντίκρισα ήταν κάτι το τέλειο το κωλαράκι της ήτανε σαν δυό φεγγάρια ενωμένα… μικρό τουρλωτό και σφιχτό, τέλειο για ξεκολιάσματα και άγρια γαμήσια… Φορούσε ένα μαύρο D&Gabana στρινγκάκι με κάτι τσουλίστικα δεσίματα και φιογκάκια.. Της το σκίζω με ένα τράβηγμα και από μακριά φτύνω μια τον κόλο της και σαλιώνω καλά τον πούτσο μου… Τότε κατάλαβε τι πήγαινα να κάνω…


      -Μηηη, δεν μπορώ δεν αντέχω τον πόνο από πίσω είμαι παρθένα..


      Μόλις άκουσα την μαγική λέξη… μέσα στο μυαλό μου ήξερα ότι έπρεπε να της ξεσκίσω τον κώλο με κάθε θυσία.. ήμουν πάντα κακομαθημένος και ήθελα ό,τι δεν μπορούσα να έχω και τώρα ήθελα το παρθένο κωλαράκι τις θείας Λένας.. Αυτό που δεν είχε δει ήταν πως είχα βγάλει το κινητό μου και με τρόπο την τράβαγα video όλη αυτή την ώρα.. Άρχισα να την γαμάω από το μουνί και ούρλιαζε από την καύλα το μουνί τις παρόλο που ήταν 43 ήταν τόσο σφιχτό όσο δεν ήταν της πρώην μου που ήταν 19.. Της τον έχωνα με τόσο μανία που πρέπει να πόναγε κιόλας αλλά μέσα στην καύλα τις δεν καταλάβαινε τίποτα.. Εκεί που δεν το περίμενε τον βγάζω γρήγορα έξω και της τον χώνω με την μια στον κώλο.

      Διαγραφή
  25. http://www.sirina.tv/gallery/7416/pisokolleto-stis-demosies-toualetes-me-mia-agnoste

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Έγώ χαζογέλασα λίγο αμήχανα… μετά γύρισε και άρχισε να μου χορεύει αισθησιακά τρίβοντας το πεταχτό κωλαράκι της πάνω μου και μόλις έφτασε στον πούτσο μου που ήταν κάργα καυλωμένος σταμάτησε λίγο γιατί τα έπαιξε… μετά όμως καύλωσε και η ίδια. Επικέντρωνε και έβαζα το πούτσο μου ανάμεσα από τα κωλομέρια της και πήγαινε πάνω κάτω ρυθμικά και αισθησιακά…. εγώ δεν άντεχα έχυσα κάνοντας και μια σιγή κραυγή –αααα, γύρισε και με φίλησε.


    -Καύλα είσαι μανάρι μου.. έλεγε


    Είχα παγώσει αλλά κάτι μέσα μου διέγραψε όλες τα ταμπού, τις προκαταλήψεις και μαλακίες και της χούφτωσα τον κώλο με το ένα μου χέρι ενώ με το άλλο ξεκούμπωνα το παντελόνι μου η πούτσα μου βγήκε έξω από το παντελόνι μου και καθώς φιλιόμασταν της έσπρωξα το κεφάλι με δύναμη προς τα κάτω εκείνη άγρια ξεπεταμένη από τα νιάτα τις… άρχισε να μου γλείφει το πουτσοκέφαλο και να μου τον ρουφάει τόσο πολύ που πίστευα ότι θα τον ξεκολλήσει.. άρχισε και τον έβαζε όλο μέσα στο στόμα της όλον όμως δεν καταλάβαινε τίποτα το βαθύ της λαρύγγι τον κατάπινε τον πούτσο δεν τον έγλειφε απλώς.


    Ένιωθα τον πούτσο να τον κλείνει και να τον σφίγγει το λαρύγγι της καθώς μούγκριζε και έλεγε καβλόλογα πως ήθελε να την σκίσω… Δεν άργησα πάλι να τελειώσω μέσα στο στόμα τις και εκείνη με μία μόνο τα πήγε όλα κάτω μια μπούκα γεμάτη χύσια η ψολοπουτάνα θεία μου.. Της έδωσα ένα χαστούκι δυνατό, την πήρα από τα μαλλιά και την πήγα μέσα στο κρεβάτι την πετάω πάνω και τις λέω


    -Τώρα δεν θα είσαι μόνο η θεία μου αλλα θα γίνεις και η πουτάνα μου το κατάλαβες???


    Χτυπιότανε από την καύλα και βόγγαγε καθώς χαϊδευότανε πάνω στο κρεβάτι…


    -Κατάλαβες moi ξεκωλιάρα ???


    -ΜΑΛΙΣΤΑ καυλιάρη ανιψιέ μου!!


    Τότε την γυρνάω ανάσκελα και της σηκώνω το φόρεμα μέχρι την μέση … αυτό που αντίκρισα ήταν κάτι το τέλειο το κωλαράκι της ήτανε σαν δυό φεγγάρια ενωμένα… μικρό τουρλωτό και σφιχτό, τέλειο για ξεκολιάσματα και άγρια γαμήσια… Φορούσε ένα μαύρο D&Gabana στρινγκάκι με κάτι τσουλίστικα δεσίματα και φιογκάκια.. Της το σκίζω με ένα τράβηγμα και από μακριά φτύνω μια τον κόλο της και σαλιώνω καλά τον πούτσο μου… Τότε κατάλαβε τι πήγαινα να κάνω…


    -Μηηη, δεν μπορώ δεν αντέχω τον πόνο από πίσω είμαι παρθένα..


    Μόλις άκουσα την μαγική λέξη… μέσα στο μυαλό μου ήξερα ότι έπρεπε να της ξεσκίσω τον κώλο με κάθε θυσία.. ήμουν πάντα κακομαθημένος και ήθελα ό,τι δεν μπορούσα να έχω και τώρα ήθελα το παρθένο κωλαράκι τις θείας Λένας.. Αυτό που δεν είχε δει ήταν πως είχα βγάλει το κινητό μου και με τρόπο την τράβαγα video όλη αυτή την ώρα.. Άρχισα να την γαμάω από το μουνί και ούρλιαζε από την καύλα το μουνί τις παρόλο που ήταν 43 ήταν τόσο σφιχτό όσο δεν ήταν της πρώην μου που ήταν 19.. Της τον έχωνα με τόσο μανία που πρέπει να πόναγε κιόλας αλλά μέσα στην καύλα τις δεν καταλάβαινε τίποτα.. Εκεί που δεν το περίμενε τον βγάζω γρήγορα έξω και της τον χώνω με την μια στον κώλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  27. κορίτσια οι εποχές δν είναι απλά δύσκολες είναι τραγικές.

    το θέμα είναι ζήτησης κ προσφοράς.
    οι μπατίριδες δν μπορούν να ρίξουν τίποτα ούτε να κάνουν σχέση είναι θέμα ανασφάλειας. αν τους κάτσει κ πηδήξουν καμία,αν το καταφέρουν κ αυτό κ δν τους πιάσει κ εκεί ανασφάλεια καλά θαναι.
    η δε λίγοι που έχουν καναφράγκο παραπάνω στην τσέπη έχουν πολλές προσφορές οπότε έχουν ανέβει τα στάνταρ τους (δν κοιτάν τα χάλια τους)

    οι γυναίκες από την άλλη ή είναι τελείως τσουλάκια, διαθέσιμες ,φθηνές κτλ κτλ και θα κοιτάν κιόλας να εκμεταλλευτούν το κάθε γκομενάκι που θα τους τύχει ή θα είναι σούπερ σνομπάρες,περιφανες,επιλεκτικές ,με ένα ράφι ήδη φτιαγμένο να τους περιμένει μιας κ όλα τους ξινίζουν κ όλα τους βρωμάνε.
    επίσης υπάρχει κ η τρίτη κατηγορία γυναικών η οποίες δν χρειάζονται καταβάθος άνδρα γιατί τα έχουν όλα,λεφτά ,δουλειά,αμάξι ,φίλους,κοινωνική ζωή, και μπορεί οι ίδιες να μην το καταλαβαίνουν αλλά οι άνδρες πραγματικά νιώθουν οτι δν έχουν τίποτα να προσφέρουν.

    αν ανήκεις στην τρίτη κατηγορία καλά θα κάνεις να βρεις ένα παλικάρι να σε κοιτάει στα μάτια κ να λιώνει κ χωρίς να του μετρήσεις τα δόντια σα να ναι γαίδαρος, πάρτον εκεί να τον έχεις σαν έπιπλο μέσα στο σπίτι.

    αν ανήκεις στην δεύτερη κατηγορία προσπάθησε να γίνεις σαν την πρώτη κατηγορία
    αν ανήκεις στην πρώτη κατηγορία προσπάθησε να γίνεις σαν την δεύτερη κατηγορία
    κάπου στην μέση θα είσαι καλά.

    αν δν ανήκεις σε καμία κατηγορία τότε σημαίνει οτι ξεχωρίζεις κ άρα θα βρεις κ κάτι ξεχωριστό.
    συνέχισε να προσπαθείς να είσαι ξεχωριστή κ σύντομα (κάνε κανα τάμα) θα σου παρουσιαστεί κάποιος γλυκούλης συμπαθητικός,μην τον διώξεις γιατί θα σκέφτεσαι πάλι οτι θες έναν γαμάουα σαν της φίλης σου.γενικά μην κοιτάς τι κάνουν οι φίλες σου. οτι λένε είναι ψέμα και διαφήμιση

    κ προπαντώς αρχίστε να κάνετε ξεχωριστά πράματα. Μην πηγαίνεται σε ποζερομάγαζα,μην κάνετε παρέα με ανθρώπους που δν έχουν ανοιχτά μυαλά κ κάνουν συνέχεια τα ίδια κ τα ίδια, μην φοράτε όλες τα ίδια ρούχα. κάντε παρέες κ μέσα από παρέες θα βρεις κάποιον. αν περιμένεις από μπαρ,τότε βάλε λαμπάκια χριστουγεννιάτικα για να ξεχωρίζεις.

    κ μην μαζεύεται αδέσποτα στο σπίτι σας κορίτσια .ο άνδρας ο μπερμπάντης για να περάσει την φάση του κ να σοβαρέψει δν περιμένει την ιδανική γυναίκα,περιμένει να χορτάσει ,να του φύγουν τα απωθημένα κ να καλοπεράσει. μετά μπορεί να σοβαρέψει αλλά θαναι γιατί θα τον έχει πιάσει άγχος να διαιωνίσει το τόσο "συνγκλονιστικό είδος του" οπότε δν έχει να κάνει με εσάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  28. γεια σας άντρες, είμαι η Δήμητρα, παντρεμένη 6 χρόνια και μένω Μοσχάτο. Ο άντρας μου μου λέει συνεχώς ότι γουστάρει ξυρισμένα μουνιά. Εγώ δεν το είχα έτσι αλλά με έπεισε κι έτσι το ξύρισα. Αισθάνομαι όμορφα αλλά με τρώει, θέλω να το δείχνω τώρα που είναι ξυρισμένο και μαλακό. Δεν θέλω να τον απατήσω αν και με τρώει το μουνί μου. Σας στέλνω μια φωτογραφία να το δείτε...Τηλεφώνησε τώρα στο 9091927639 για να μάθεις περισσότερες ιστορίες. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή