Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΧΑΛΚΙΔΗ

ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΨΗΦΟΥΣ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΛΕΑ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΤΣΕ.
ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΧΑΛΚΙΔΗ -ΠΕΚΙΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ.
ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ.....

21 σχόλια:

  1. Ο ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΗΤΑΝ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ,ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΟΘΟΝΕΣ ,COMPUTERS ΚΛΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και που μοιρασαν χρημα τι καταφεραν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στη συναντηση της ΟΣΠΑ και των πρωτοβαθμιων σωμ. ο Χαλκιδης με υφος περισπουδαστο διαβεβαιωνε οτι εξασφαλισε την πληρωμη μας και το ποσοστο του δωρου Χριστουγεννων, και απο κατω οι παρατραχαμενοι του συμφωνουσαν--η οικειοτητα του ενικου περισευε.Μονο ελαχιστοι και προς τιμη τους τον εκραζαν.Σημερα 15.10.2009 ακομα να πληρωθουμε.Αντι να τον γιαουρτοσουμε καθομαστε ακομα και τον ανεχομαστε.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΣ,ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΙΠΟΤΑ.Τωρα κωλοτριβετε με το εκκαθαριστη να παραμεινει για να βοηθειση τρομαρα του.ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι σας λεγαμε για μοιρασμα χρηματων?Διαδαστε στο πιο link την ωραια ανακοινωση τηε ΕΤΕΜΠ.Ποιοι τα πηραν?Ολοι η ΕΠΤΑΟΑ.Ποιοα στελεχη?
    ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ 15000
    ΓΑΙΤΑΝΙΟΥ 15000
    ΜΑΚΡΗΣ 15000
    ΜΙΧΑΛΑΣ 15000
    ΑΥΓΕΡΟΣ 10000





    http://www.etemp.gr/epistoles/katagelia-yme-13-10-2009.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. και τραβαει μαλακια στις καθαριστριες γιατι ειναι φλωρος

      Διαγραφή
  6. ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΛΟΠΕΔΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΚΑΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΤΟ 1990 ΣΤΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΚΙ ΕΧΟΥΝ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΝΔΙΚΑΛΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΟΣΗ. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΑΧΙΝΙΔΗ; ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΗ ΕΣΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΞΑΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Την καταβολή εντός δύο μηνών από τη δημοσίευση
    της παρούσας σε κάθε δικαιούχο του εφάπαξ ποσού
    κοινωνικής ενίσχυσης του άρθρου 4 του ν.3717/2008
    (ΦΕΚ Α 239) για το έτος 2010, στους ανήκοντες στο
    τακτικό και εποχιακό προσωπικό των Σημερινών Εργο−... Δείτε περισσότερα
    δοτών εργαζομένους, των οποίων οι συμβάσεις με την
    επιχείρηση λύονται ή καταγγέλλονται μετά την κρίσι−
    μη ημερομηνία καθώς και στους εργαζομένους στην
    «Olympic Catering ΑΕ» των παραγράφων 1 και 2 του
    άρθρου 5Α του Ν. 3717/2008, το οποίο προστέθηκε με
    την παράγραφο 8 του άρθρου 1 της Πράξης Νομοθετικού
    Περιεχομένου «Συμπλήρωση, τροποποίηση διατάξεων
    του Ν. 3717/2008 (ΦΕΚ 239 Α) «Κοινωνικές ρυθμίσεις
    για τους εργαζομένους στις εταιρείες «Ολυμπιακές
    Αερογραμμές Α.Ε», “Ολυμπιακή Αεροπορία −Υπηρεσίες
    Α.Ε.» και «Ολυμπιακή Αεροπλοΐα Α.Ε.» και άλλες διατάξεις
    (ΦΕΚ 181 Α), ως εξής:
    α) Ολόκληρο το εφάπαξ ποσό για όσους δικαιούχους
    το ύψος αυτού υπολογιζόμενο σύμφωνα με τις διατάξεις
    της παραγράφου 1 του άρθρου 4 του Ν. 3717/2008 δεν
    υπερβαίνει το ποσό των 15.000 ευρώ.
    β) Ποσό 15.000 ευρώ για όσους δικαιούχους το εφάπαξ
    ποσό υπολογιζόμενο σύμφωνα με τις διατάξεις της πα−
    ραγράφου 1 του άρθρου 4 του Ν. 3717/2008 υπερβαίνει
    τις 15.000 ευρώ.
    2. Για την εφαρμογή των διατάξεων της παρούσας
    απόφασης, ο ΟΑΕΔ εξαιρείται από την υποχρέωση
    υποβολής των προβλεπόμενων δικαιολογητικών στην
    παράγραφο 7 της υπ. αριθμ. 2014380/377/0026/27−2−1998
    απόφασης του Υπουργού Οικονομικών.
    3. Η αριθμ.12507/515/25−6−2010 (ΦΕΚ Β 979) απόφαση
    των Υπουργών Οικονομικών και Εργασίας και Κοινωνι−
    κών Ασφαλίσεων, καταργείται.
    Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της
    Κυβερνήσεως.
    Αθήνα, 13 Ιουλίου 2010
    ΟΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ
    ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ
    F
    Αριθμ. 7869/4893 (3)
    Τροποποίηση της συστατικής πράξης του Ν.Π.Δ.Δ.
    «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ».
    Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
    ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΑΝΕ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΕΣ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΑ ΑΝΤΡΕΙΚΕΛΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ .ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝ ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΚΙ ΕΞΩ ΑΠ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ .ΤΟ 90% ΗΤΑΝ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΙ. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΟΣΩΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΑΝΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΕ ΦΤΗΝΑ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑΤΑ .ΟΛΑ ΕΔΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΦΡΙΚΤΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ,ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ .ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΣΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ- ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΕΙΧΑΝ 120000 ΕΥΡΩ ΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΤΟΥΣΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ,ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕ ΤΑ ΡΟΖ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΣΟΝΤΕΣ ΧΡΕΩΝΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΟΛΑ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΟΙ ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΔΕΣ ΕΚΛΕΒΑΝ ΤΑ ΤΙΜΑΛΦΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΡΕΛΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ- ΚΑΥΣΙΜΑ ,ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ,ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΤΑ ΠΟΥΛΑΓΑΝΕ ΚΛΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΣΧΙΣΤΟ.ΣΤΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΑΠΟ ΜΠΑΝΚΓ ΚΟΝΓΚ ΚΑΙ ΑΜΒΕΡΣΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ,ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΒΙΖΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΚΟΠΕΛΙΤΣΕΣ ΤΖΙΠΑΚΙ ΜΟΛΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΕΣ ΚΑΙ ΕΠΟΧΙΑΚΕΣ .ΟΣΟΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΗΤΑΝ ΨΥΓΕΙΟ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΙΣΘΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΙ ΕΙΧΑΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΞΩ. ΔΟΥΛΕΨΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΣΥΧΑΘΗΚΑ ΟΛΟΥΣ ,ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΜΕ 600 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΒΓΑΖΑΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ 6500 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΝΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΘΥΜΑΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ,ΑΙΣΧΟΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ .ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΗΓΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΩ ΜΕ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΑΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ.ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και λιγα λες .υπηρχαν και βιζιτουδες γκομενες των διευθυντων και των πιλοτων στον 3 οροφο της συγγρου χωρις αντικειμενο που πληρωνε ο λαουτζικος για διευθυντριες

      Διαγραφή
    2. φαινεσαι απο την πολυ καλη ορθογραφια σου πως εισαι.."ανωτατων σχολων"...πες μας κι εσυ ποσους εγλυψες...Οχι πως δεν ειναι αληθεια πολλά απ΄οσα γραφεις ετσι?

      Διαγραφή
  10. ΓΑΜΑΩ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ ! ΤΙΜΕΣ ΦΙΛΙΚΕΣ ! ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΤΕ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΩ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΣΑΣ ΤΣΑΜΠΑ !!! ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΠΙΠΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΩΣ... ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ Ο.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ποσοι σινδικαλες και οργανα του συριζα ειναι συνταξιουχοι της ολυμπιακης ρε βρομιάριδες πο ξεπουλησατε το κρατοσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κωστή Χατζηδάκη, κάντο όπως με την "Ολυμπιακή" και στον ΟΣΕ!

    Ο ΟΣΕ θα πρέπει να χαρακτηριστεί ως ο πρώτος στόχος
    του νέου υπερυπουργού Κωστή Χατζηδάκη για να κατορθώσει να φέρει μια σημαντική αποκρατικοποίηση.
    Ήδη ο νέος υπουργός έχει έλθει σε επικοινωνία με τον πρωθυπουργό και βάσει του προγράμματος της ΝΔ θα εξετάσει την προοπτική άμεσης ιδιωτικοποίησης του ΟΣΕ παρά την εγγραφή των ζημιών του στον κρατικό προύπολογισμό. Κοινώς, ο Κωστής Χατζηδάκης θα το "κάνει" όπως με την Ολυμπιακή επιδιώκοντας μια γρήγορη νίκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΤΕΕΡΙΝΓΚ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΩΣΤΑΛΕΞΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑΔΩΝ.ΗΤΑΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΜΕ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΡΕΛΑΜΕΝΕΣ ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΕΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΤΟΖΩΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥΣ -ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΔΡΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΜΗ ΒΟΥΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μιλώντας στην τελετή αποκρατικοποίησης της ΟΑ και της οριστικής συμφωνίας για την εξαγορά περιουσιακών στοιχείων της από την Marfin Investment Group ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χαζηδάκης δήλωσε: «H Ολυμπιακή Αεροπορία εισέρχεται από σήμερα σε μια νέα εποχή, μια μακρά περίοδος παρακμής κλείνει οριστικά και δίνει τη θέση της σε μια εποχή υψηλών προσδοκιών και απαιτήσεων (…) Η έκτη προσπάθεια αποκρατικοποίησης της εταιρείας, σε αντίθεση με τις προηγούμενες, κατέληξε θετικά, αφήνοντας εκτεθειμένες τις διάφορες Κασσάνδρες που προεξοφλούσαν “τυφλές πτήσεις” και “ναυάγια”(…) Σε αυτή την δύσκολη διεθνή συγκυρία, η Ολυμπιακή περνάει στα χέρια ενός ισχυρού και αξιόπιστου επενδυτή, όπως είναι η MIG.

    Η επιτυχημένη πορεία της MIG όλα αυτά τα χρόνια δημιουργεί σε όλους μας υψηλές προσδοκίες και μας κάνει αισιόδοξους για το μέλλον της Ολυμπιακής(..)Παράλληλα, δημιουργείται στη χώρα μας ένα νέο, πιο υγιές περιβάλλον στις αερομεταφορές, χωρίς μονοπώλια ή αθέμιτες πρακτικές. Σε αυτό το διάστημα υπήρξαν αμφισβητήσεις, σκληρή κριτική, υπήρξαν διαμαρτυρίες, υπήρξαν αδικαιολόγητοι και απαράδεκτοι προσωπικοί υπαινιγμοί.

    Υπήρξε μπόλικη πολιτική μικροψυχία έως και την τελευταία στιγμή. Πολλά από αυτά τα φαινόμενα ήταν συνδεδεμένα με ένα ακραίο λαϊκισμό που δυστυχώς ακόμα καταδυναστεύει την πολιτική μας ζωή».

    Ο εθνικός επενδυτής!

    «Σε χαιρετισμό του στην εκδήλωση ο αντιπρόεδρος της MIG Ανδρέας Βγενόπουλος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την υπογραφή της συμφωνίας, τονίζοντας ότι “κάναμε το καθήκον μας, ήταν αδιανόητο να μην υπάρχει Ολυμπιακή”. Ο κ. Βγενόπουλος δεσμεύτηκε για μια νέα Ολυμπιακή υγιή, πολύ δυνατή και αναπτυσσόμενη προς όφελος των μετόχων της MIG, των εργαζομένων της εταιρίας, του τουρισμού και γενικότερα της εθνικής μας οικονομίας. Υποσχόμαστε να κάνουμε τα πάντα για να κάνουμε τους Έλληνες υπερήφανους για την νέα Ολυμπιακή, είπε ο Ανδρέας Βγενόπουλος».


    Η εξέλιξη!

    «Τέλος οι πτήσεις από Αθηνά προς Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Ηράκλειο μετά από απόφαση της Olympic Air».

    Τόσα πολλά λόγια για ένα ακόμη success story της τότε κυβέρνησης της ΝΔ και του «υπεύθυνου, σοβαρού, μεθοδικού» υπουργού της Κωστή Χατζηδάκη. Πέντε μόνο λέξεις για την καταστροφή που προκάλεσε η σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ και ο «υπεύθυνος, σοβαρός, μεθοδικός» και πάλι υπουργός Κωστής Χατζηδάκης.

    Δεν υπήρξε ούτε μία ρήτρα στην, επί της ουσίας, παραχώρηση της «Ολυμπιακής» στον Βγενόπουλο. Μια ρήτρα που θα τον υποχρέωνε να τηρεί τα βασικά! Δηλαδή το εξής ένα: Να πετάει η Ολυμπιακή. Οι Κασσάνδρες δυστυχώς, πάντα επιβεβαιώνονται. Αυτή είναι η μοίρα τους, άσχετα αν οι κρατικοί μεσάζοντες προτιμούν να μιλούν για μικροψυχία και λαϊκισμό.

    Αυτή είναι η δουλειά των κρατικών μεσαζόντων, βέβαια. Να χαρίζουν κρατική περιουσία την οποία πρώτα μόλυναν με τις ρουσφετολογικές πολιτικές τους και τον πολυτελή βίο τους εις βάρος της δημόσιας οικονομίας.

    Ναι, αυτή είναι η δουλειά των κρατικών μεσαζόντων. Να δημιουργούν ιδιωτικά μονοπώλια αφού πρώτα έχουν διαστρεβλώσει την πραγματικότητα βαφτίζοντας ως «κρατικά μονοπώλια» τις υποχρεώσεις του Κράτους προς τους πολίτες.

    Αυτή είναι η δουλειά των κρατικών μεσαζόντων. Να στηρίζουν την κρατικοδίαιτη επιχειρηματικότητα στα κέρδη της οποίας πολύ συχνά συμμετέχουν. Η ατιμωρησία των υπευθύνων του success story της «Ολυμπιακής» και της δημιουργίας ενός ακόμη μονοπωλίου ενισχύει τη βεβαιότητα για την ατιμωρησία των υπευθύνων της νέας καταστροφής που έρχεται και που δε θα αφορά μια επιχείρηση, αλλά μία ολόκληρη χώρα.

    Διότι αυτή είναι η δουλειά των κρατικών μεσαζόντων. Να πλουτίζουν πατώντας στις πλάτες κατ’ επιλογήν ηλίθιων και ουδόλως αφελών που δεν τους ενδιαφέρει αν πεθάνουν από την πείνα, αρκεί το χέρι που θα τους κλέψει το φαγητό να είναι του δικού τους κόμματος. Να τους σκοτώσει αυτός που ψήφισαν. Τους αρκεί. Θα το έχουν. Είναι άλλωστε η μόνη μοίρα που αξίζει στους κατ’ επιλογήν ηλίθιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ.....ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ Ο.Α.ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ Ο.Α.ΑΠΟΧΩΡΗΣΑ ΜΕ ΛΗΞΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕ 105 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΤΙ?????????????ΤΩΡΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΜΕ 500 ΕΥΡΩ ΚΑΘΑΡΑ........ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι ήθελες ; να σε πληρώσουν για ΑΕΡΟΝΑΥΠΗΓΟ;

      Διαγραφή
  16. μονο η αντα μπηκε το 1985 σαν φραγκοράφτης στους κτιριακους και μετρούσε με τη κορδέλα τα ντουβάρια της τεχνικής μαζί με το Σωτηράκη ,αλλά στο κατόπιν την αγάπησε ο γιωργάκης ο ΠΑΠ ,και την πηρε μαζί του στο υπουργείο παιδείας και μεσω ταχύρυθμης εκπαίδευσης βαφτίστηκε Αεροναυπηγός απο το ΑΓΌΡΙ της !
    αντε ρε κοπρόσκυλα εσεις που κρατούσατε το φάκκελο του καθενός αστοιχείωτου με τα πλαστά προσόντα για να καλύπτεστε κι εσείς αναμεσα τους κλωτσιες που θέλετε κοπρίτες του κερατά ρουφιάνοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το τρομερό παιδί της Λούτσας, ο πρώην τεχνικός της Ολυμπιακής Αεροπορίας Νίκος Αβραμίδης και συγγενικό πρόσωπο του νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη, ξαναχτυπά. Αυτή τη φορά ως υποψήφιος γαμπρός για να μνηστευτεί και να ξανακάνει ευτυχισμένη την TV persona και σε πανελλήνιο δίκτυο κλαίουσα Ρούλα Βροχοπούλου.

    Ο Αβραμίδης κάνει ανοιχτά πρόταση στην ολοφυρόμενη από τηλεοράσεως πλούσια συνταξιούχο αεροσυνοδό να ξεχάσει τον Αλβανό σύζυγό της που πια δεν της δίνει σημασία και να ζήσει ξέγνοιαστα μαζί του τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής της. «Μόνον εγώ μπορώ να την κάνω ευτυχισμένη, μετά την τελευταία εξέλιξη των γεγονότων. Μου δίνεται η εντύπωση ότι αυτός ο Φραν δεν την αγαπά και την κάνει να στενοχωριέται και να έχει πάρει σβάρνα τα κανάλια για να τον κερδίσει. Θεωρώ ότι αυτή η μάχη που δίνει είναι άνιση. Αυτός είναι ένας τύπος που μοιάζει να ενδιαφέρεται μόνο για τη πάρτη του και για την τσέπη του» μας λέει ο επίδοξος διεκδικητής της καρδιάς της κλαίουσας Ρούλας.

    Σύμφωνα με τα λεγόμενα του εργένη Νίκου Αβραμίδη, ως παλιός συνάδερφός της την πήρε τηλέφωνο και της ζήτησε να συναντηθούν. «Ηρθε στη Λούτσα, στο σπίτι μου, με ένα τζιπ τεσσάρων χιλιάδων κυβικών. Είναι πράγματι εντυπωσιακή γυναίκα, μελαχρινή, αεράτη και με μεγάλη καρδιά. Καθίσαμε, φάγαμε, ήπιαμε γλυκό κρασί, της αγόρασα και μια καλή ρετσίνα και της την έδωσα για δώρο. Εγώ, όπως της είπα, δεν ενδιαφέρομαι για τα λεφτά της. Εχω περιουσία, δεν τα θέλω τα λεφτά. Μεγάλο όμως πρόβλημα είναι ότι είναι πολύ κολλημένη με τον Αλβανό. Εγώ της έλεγα για τα αισθήματά μου και αυτή μου περιέγραφε τι ωραίες μπούκλες έχουν τα μαλλιά του Φραν. Θα τη διεκδικήσω. Εχω αγχωθεί. Θεωρείτε ότι έχω κάποια τύχη;» αναρωτιέται ο βραχυκυκλωμένος γαμπρός.

    Ο 51χρονος σήμερα Νίκος Αβραμίδης, επικαλούμενος τις ποντιακές καταβολές του, ζει με την 85χρονη μάνα του Καίτη Παούρη, παλιά ηθοποιό του θεάτρου και κάποτε συνάδελφο με την Αννα Καλουτά και τους αείμνηστους κωμικούς Περικλή Χριστοφορίδη, Νίκο Φέρμα και Φραγκίσκο Μανέλη. «Ο αδερφός του φοβερού ανθρώπου και νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη είχε παντρευτεί την αδερφή της μάνας μου. Νιώθω υπερήφανος γι’ αυτό. Είμαι πείσμων, πιστεύω ότι θα τα καταφέρω να κερδίσω την καρδιά της Ρούλας» καταλήγει ο κεραυνοβολημένος από έρωτα 51χρονος Αβραμίδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή